Search by category:
Egyéb kategória

SMILE Zentrum. Nyugat-Magyarország egyik vezető implantológiai centruma

SMILE Zentrum. Nyugat-Magyarország egyik vezető implantológiai centruma

Zoltán Seres

2024. 05. 16., cs – 15:48

Nyugat-Magyarország egyik vezető implantológiai centruma

5 év garanciatöbb évtizedes tapasztalatNyugat-Magyarország egyik vezető implantológiai centrumanyugateurópai minőségkedvező árakkönnyű megközelíthetőségsaját fogtechnikai labormodern technológia: panorámaröntgen és CT berendezés10 tapasztalt fogszakorvos3 szájsebészALL-ON-4 fogpótlás: ennek az új technológiának köszönhetően lehetőség nyílik az olyan betegek számára is fix fogpótlást készíteni, akiknek a hagyományos implantátum csonthiány miatt nem lenne beültethető.

 

Filozófiánk alapja a minőségi fogászati ellátás megfizethető áron. A szlovák és osztrák határhoz közeli magyarországi GYŐR városában található fogászati klinikaként elsősorban a külföldről érkező páciensek fogászati ellátására összpontosítunk. Több mint 20 éves piaci jelenlétünkkel klinikánk a klinikai fogászat és implantológia területén a nyugat-magyarországi régió vezető klinikájává vált.

 

„Az 1997-ben alapított Smile Zentrum Fogászati Klinika a nyugat-magyarországi régió fogászati és implantológiai klinikáinak élvonalába tartozik.

Lelkiismeretes, agilis csapatunk gondoskodik a páciensek kényelméről, hogy otthonosan érezhessék magukat a klinikánkra jellemző kellemes környezetben.

Tevékenységünk középpontjában az Önök jólléte és elégedettsége áll. Tapasztalt és összeszokott orvosaink (közülük 8 fogszakorvos és 3 szájsebész) és szakképzett fogászati asszisztenseink maximális szakmai kompetenciávak és empátiával végzik hivatásukat. Fogászati rendelőnkben tizenegy, modern technológiával felszerelt kezelőhelyiség áll rendelkezésre.

A kezeléseket személyre szabottan végezzük, mindig az Önök igényeinek és szükségleteinek megfelelően. Nagy hangsúlyt fektetünk az érthető, részletes konzultációra és tanácsadásra. Az átfogó vizsgálat és diagnosztika után elmagyarázzuk leletének jelentését, a kezelési alternatívákat, majd a megfelelő megoldás kiválasztása után összeállítjuk az Ön kezelési- és költségtervét.

Fogászati kezelésének időszakában végigkísérjük Önt a kiinduló állapottól egészen a kívánt cél, a fájdalommentes és ragyogó mosoly eléréséig vezető úton. Szép és esztétikus mosolya kellemes és magabiztos megjelenést fog Önnek biztosítani.

Győződjön meg róla Ön is, hogy a fogászati kezelések a Smile Zentrum fogászati rendelőben magas színvonalúak, az Ön igényeire szabottak és megfizethetőek.”

 

Telefonszámunk: +36 30 998 26 62

Email címünk: info@smilezentrum.sk

 

www.smilezentrum.hu

 

A  WhatsApp alkalmazáson keresztül igyenesen hívható:

Telefonszámunk: +36 30 998 26 62

Read More

Post Comment