Search by category:
Egyéb kategória

Meghalt a 14 éves lány, akit újra kellett éleszteni a dunaszerdahelyi fürdőben

Meghalt a 14 éves lány, akit újra kellett éleszteni a dunaszerdahelyi fürdőben

Kulcsár Péter

2024. 06. 13., cs – 16:29

Elhunyt a fiatal lány, aki szombat délután merült el a dunaszerdahelyi fürdő felnőtt medencéjében.

A rendőrség átminősítette a szombaton a dunaszerdahelyi fürdőben történt szerencsétlen esettel kapcsolatban indult nyomozást. Eredetileg testi sértés bűncselekménye ügyében kezdtek nyomozni, a megváltozott körülményekre való tekintettel ezt emberölésre változtatták – adta hírül a Napunk.

Azt egyelőre nem tudni, konkrét személlyel szemben vizsgálódnak-e.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, súlyos incidenshez riasztották a rendőrséget szombaton, a délutáni órákban: egy fiatal lány beleereszkedett a felnőtt medencébe, ahol elmerült, és percekig víz alatt volt. Nem az úszómester, hanem egy úszó húzta ki a vízből, aki csak véletlenül vette észre az esetet.

A lány lába nem ért le a nagymedencében, amelynek a mélysége a legmélyebb pontján 185 cm-es. Amikor fuldokolni kezdett, senki sem segített neki, nagyjából 6-8 percen keresztül a víz alatt volt.

A gyermeket többször újraélesztették, végül súlyos állapotban mentőhelikopterrel Pozsonyba szállították.

Kapcsolódó cikkünk

Kis híján vízbe fulladt egy tinédzser lány szombat délután a dunaszerdahelyi fürdőben.

Súlyos incidenshez riasztották a rendőrséget a délutáni órákban: egy fiatal lány beleereszkedett a felnőtt medencébe, ahol elmerült, és percekig víz alatt volt. Nem az úszómester, hanem egy úszó húzta ki a vízből, aki csak véletlenül vette észre az esetet  – adta hírül a Napunk.

A portál értesülései szerint a lány lába nem ért le a nagymedencében, amelynek a mélysége a legmélyebb pontján 185 cm-es. Amikor fuldokolni kezdett, senki sem segített neki, nagyjából 6-8 percen keresztül a víz alatt volt.

A gyermeket többször újraélesztették, végül súlyos állapotban mentőhelikopterrel Pozsonyba szállították.

Az eset körülményeivel a rendőrség foglalkozik. Zlatica Antalová szóvivő arról számolt be, a szombat délutáni órákban egy szerencsétlen esemény után egy kiskorút súlyos állapotban kellett kórházba szállítani. A rendőrség testi sértés bűncselekménye ügyében indított eljárást. „Jelenleg intézkedéseket végzünk ennek a szerencsétlen eseménynek a feltárása céljából” – tette hozzá.

Read More

Post Comment