Search by category:
Egyéb kategória

A Lővér Hotel Sopronban csodás erdei környezetben várja vendégeit egész évben, kedvező áron

A Lővér Hotel Sopronban csodás erdei környezetben várja vendégeit egész évben, kedvező áron

Zoltán Seres

2024. 06. 25., k – 14:18

Ön, hogy képzelne el egy tökéletes napot? Reggel madárcsicsergésre ébred, majd kilép az erkélyre és magába szívja a tiszta, friss erdei levegőt. Elfogyaszt egy finom reggelit a szálloda éttermének teraszán. Pihenéssel töltené idejét vagy aktív kikapcsolódással? Egy kellemes sétát tehet az erdőben, vagy csatlakozhat városnézéshez, kipróbálhatja a kisvonatozást is. Az ebéd sem probléma, három fogásos napi menüvel és szűkített étlappal várják. Délután lazíthat a wellness részlegen, feltöltődhet illatos szaunaszeánszokon. A napot pedig egy ínycsiklandó vacsora zárja. Ez a Lővér élmény. Próbálja ki, nem fog csalódni!

Egyedül érkezne, párban vagy az egész családdal?

A szálloda 175 erdei kilátást nyújtó szobája között biztosan talál megfelelőt. Egy- és kétágyas, háromágyas és összenyitható családi szobák várják, melyek nagy része erkéllyel is rendelkezik.

A Borostyán Étterem bőséges büféreggelit, délben menü ebédet és változatos svédasztalos vacsorát kínál. A Fenyves Bár különleges kávé specialitásokkal, koktélokkal, csapolt sörrel és könnyű harapnivalókkal várja Önt egész nap.

A hotel wellnessrészlege úszómedencével, pezsgőfürdővel, szaunákkal és fitness teremmel felszerelt.  Ingyenes programokat is szerveznek, mint például reggeli torna, vízi torna és erdei séta. Amennyiben frissítő masszázzsal kényeztetné magát, erre is van lehetőség.

A gyermekek és felnőttek szórakozásáról is gondoskodnak. A legkisebbek a játszószobában és a játszótéren, míg a nagyobbak játékteremben kapcsolódhatnak ki, ahol biliárdasztal, csocsóasztal, darts gép, léghoki és flipper található.

Az aktív programok szerelmesei kerékpárt, e-bike-ot és nordic walking botot is bérelhetnek a recepción.

Helyszínt keres céges rendezvényéhez, konferenciához, tréninghez, csapatépítő programhoz, esküvőhöz vagy más családi rendezvényhez?

5 db különböző méretű rendezvényteremmel, modern technikával várják a kisebb és nagyobb csoportokat is, akár 200 főig.  

Sopronban és környékén számos programlehetőség kínálkozik, melyek egyaránt alkalmasak csapatépítő programokhoz és egyéni kikapcsolódáshoz is. 

Nyári Bobpálya, Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház, Harrer csokoládéműhely, Borkóstoló a helyi pincészetekben, városnézés gyalogosan vagy dottóval, sétahajózás a Fertő tavon, Familypark St. Margarethenben, erdei túrák, kerékpáros programok, szabaduló szobák, bowling pálya, Tűztorony, Múzeumnegyed és a Várfal sétány mind olyan opciók, amelyek felejthetetlenné tehetik látogatásukat. 

A mesés környezet és a sokszínű programkínálat mellett kedvező csomagajánlatok között is válogathatnak. A foglalást érdemes a szálloda saját honlapján a www.hotellover.hu – n megtenni, ahol regisztrálhatnak a megújult törzsvendégprogramra, s ezzel már az első alkalommal 5% kedvezményre jogosultak.

Már 2 éjszakától elérhetőek a Lővér élmény és Senior ajánlatok egész évben, a kiemelt időszakok kivételével. Az „Örökifjaknak” szóló csomagot 55 év feletti vendégek foglalhatják, nagy sikernek örvend már régóta az itt megszállók körében. A honlapon található Lővér termál és senior termál variánsok tartalmaznak személyenként 1 db belépőjegyet a hegykői Sá-Ra Termál Fürdőbe is.

Szintén népszerű az érkező családosok körrében a Familypark csomag. 

Ezt választva elkerülhetik a sorban állást és az online vásárlást, kézhez kapják a belépőjegyet már érkezéskor.

Sopron városától mindössze 25 perces autózással megközelíthető Familypark 145 ezer négyzetméteren kínál önfeledt kikapcsolódást minden korosztálynak. Ausztria legnagyobb családi szabadidőparkja négy tematikus részlegen, az Élményvárban, a Meseerdőben, a Falusi gazdaságban és a Kalandszigeten ígér változatos és szórakoztató időtöltést.

Minden ajánlat tartalmazza a következő szolgáltatásokat:

szállás választás szerinti szobakategóriában, büféreggeli és büfévacsora, a Wellness részleg és fitness terem korlátlan használata, gyermek játszóház használat, térítésmentes wifi a szálloda egész területén, parkolás

Extra tartalom:

Szombatonként városnézés idegenvezetővel (indulási időpont: 9:45) és korlátlan belépő a Lővér Uszodába; nyáron a Lővér Strandra és Tómalomfürdőre

Amennyiben ajándékba adná a pihenést, a honlapon vásárolhat 2 éjszakára szóló ajándékutalványt és értékutalványt is. 

Fizetési lehetőségként pedig készpénz és bankkártya mellett SZÉP Kártyát is elfogadnak.

Felkeltette érdeklősédét a Hotel Lővér? Eltöltene pár napot Sopron „zöld szívében”?

A következő elérhetőségek egyikén nagy örömmel nyújtanak további tájékoztatást és készítenek Önnek személyre szabott árajánlatot:

9400 Sopron, Várisi út 4.

Recepció:

Telefon: +36 99 888 400

Email: info@hotellover.hu

Szobafoglalás:

Telefon: +36 30 099 4201

Email: info@hotellover.hu

Read More

Post Comment