Search by category:
Egyéb kategória

Korlátozások: felfüggesztették a II. fociligát

Korlátozások: felfüggesztették a II. fociligát
Mészáros György
2020. 10. 16., p – 18:32

2020. október 16., péntek – 19:13
foci
Friss ikon
Off

Törzs

A Szlovák Labdarúgó-szövetség közölte, hogy az alacsonyabb osztályú pontvadászatok szüneteltetése mellett visszavonásig a másodosztály és a Slovnaft Cup küzdelmei sem folytatódhatnak.
A sporteseményeket tiltó rendelet alapján csak az élvonalbeli csapatsportok találkozói tarthatók meg, nézők nélkül. Ennek ellenére a kézilabda-szövetség a hétvégi fordulók halasztása mellett döntött, a jégkorong Tipos Extraligában pedig csak egyetlen mérkőzést tudnak megrendezni (Nové Zámky–Trenčín), mivel a többi párosításban legalább egy-egy csapatnál koronavírusos fertőzöttet találtak.

Külön kivételt kapott a hatóságoktól az osztrák központú Ice Hockey League-ben szereplő Bratislava Capitals, amely – szintén nézők nélkül – lejátszhatja Pozsonyban a hazai meccseit, és nem kell ideiglenesen a határhoz közeli Bruckba költözniük.
Az oktatási minisztérium pontosította az edzésekkel kapcsolatos feltételeket is. A korábban felmerült enyhébb változat helyett (egy sportolóra 15 négyzetméternyi területtel kell számolni, a csarnokokban hatos csoportokban lehet edzeni) végül az illetések úgy döntöttek, „bármilyen sportpályán legfeljebb hat személy edzhet egy időben, a szakmai stáb tagjait is beleszámolva”. A sportolóknak edzés közben nem kötelező szájmaszkot viselniük. 
Az intézkedések a legérzékenyebben az úszókat érintik, mivel az uszodáknak zárva kell tartaniuk. ⋌(TASR) 

Bevezető

Csütörtök este végérvényesen eldőlt, hogy a II. labdarúgóliga mégsem kap kivételt, s nem rendezhetőek meg a bajnoki mérkőzések.
 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ-ÖSSZEÁLLÍTÁS

Read More

Post Comment