Search by category:
Egyéb kategória

Matovič felszólal a parlamentben az országos teszteléssel kapcsolatban

Matovič felszólal a parlamentben az országos teszteléssel kapcsolatban
Mészáros Richárd
2020. 10. 20., k – 14:28

2020. október 20., kedd – 14:30
parlament k
Friss ikon
Off

Törzs

Robert Fico, a Smer elnöke ügyrendi javaslatát elvetették. Fico azt akarta, hogy a kormány egy megbízott tagja tájékoztassa a plénumot a tervezett tesztelésről, és válaszoljon a képviselők kérdéseire.

A kormány vasárnap megbízta a hadsereget a lakosság országos koronavírus-tesztelésének előkészítésével és az akció lebonyolításával. A fegyveres erők mintegy 8000 tagját fogják kivezényelni a munka elvégzésére. Jaroslav Naď (OĽaNO) védelmi miniszter közölte: az összes bevethető katona, rendőr és tűzoltó részt vesz a „Közös felelősség” (Spoločná zodpovednosť) fedőnevű akcióban.

Igor Matovič

Tíznapos karantén várhat azokra, akik nem vesznek részt az országos tesztelésen

Pozsony |

Nagy valószínűséggel önkéntes alapon működik majd az országos tesztelésen való részvétel. Arra, aki nem tud felmutatni negatív koronavírustesztet, tíznapos karantén vár majd – jelentette ki Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő kedden.

Bevezető
Pozsony |

Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő felszólal a parlament októberi ülésén az országos koronavírus-teszteléssel kapcsolatban – tájékoztatott Boris Kollár (Sme rodina) házelnök a 16. parlamenti ülés megnyitása után.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment