Search by category:
Egyéb kategória

Sulík: A válságstáb ülésén körvonalazódó megállapodás nem „annyira fájdalmas”

Sulík: A válságstáb ülésén körvonalazódó megállapodás nem „annyira fájdalmas”
Mészáros Richárd
2020. 10. 22., cs – 15:33

2020. október 22., csütörtök – 15:43
Richard Sulík
Friss ikon
Off

Törzs

Sulík, aki Igor Matovič (OĽaNO) kormányfőt helyettesítette a kérdések órája keretében, kiemelte: ügyelni kell arra, hogy a cégeket fölöslegesen ne vigyék csődbe. „Többet ebben a pillanatban nem mondhatok, a tárgyalások folytatódnak” – fűzte hozzá. Az ülésen elfogadott intézkedéseket a kormány és a központi válságstáb képviselői közösen fogják bejelenteni.

Sulík arról is beszélt: sajnálja, ha a külföldről hazaérkezőknek méltatlan körülmények között kellett abszolválniuk a karantént. Hozzáfűzte: ha egész nyáron érvényben maradt volna a hazatérőket érintő karanténintézkedés, vagy kötelezően leteszteltek volna mindenkit az országba való belépéskor, most nem lenne ilyen súlyos a helyzet.

„Nem tudom pontosan, az egészségügy-miniszter miért nem hoz nyilvánosságra minden számot, de ma a válságstáb ülésén láttuk ezeket, és higgyék el, azok a számok ijesztőek” – fűzte hozzá.

Bevezető
Pozsony |

A körvonalazódó megállapodás, amelyet várhatóan a központi válságstáb csütörtöki ülésén fogadnak el, nem lesz „annyira fájdalmas” – jelentette ki Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter a parlamentben. 

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment