Search by category:
Egyéb kategória

Eltört Kollár nyakcsigolyája, állapota stabil

Eltört Kollár nyakcsigolyája, állapota stabil
Mészáros Richárd
2020. 10. 25., v – 08:56

2020. október 25., vasárnap – 09:14
közúti baleset
Friss ikon
On

Törzs

Jurcová tájékoztatása szerint a házelnök második nyakcsigolyája tört el, jelenleg pedig a pozsonyi Kramáre kórházban kezelik. A teljes felépülése vélhetően néhány hétig tart majd.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Boris Kollár (Sme rodina) házelnök szombat késő délután, 17.30 órakor balesetet szenvedett Pozsonyban, a Mramorová utcai kereszteződésben. Kollár testőre és sofőrje könnyebben sérült, a házelnök nehézlégzésre panaszkodott.

A baleset résztvevői közül három személyt szállítottak kórházba, egyiküket különféle sérülésekkel, ún. polytraumával. További két személy, egy nő és egy férfi, a fején és a mellkasán szenvedett sérüléseket. A baleset negyedik résztvevőjét a helyszínen ellátták – tájékoztatott Alena Krčová, a mentőszolgálat műveleti központjának szóvivője.

A rendőrség egyelőre vizsgálja a baleset körülményeit, az alkoholteszt mindkét sofőr esetében negatív eredménnyel zárult.

Súlyos autóbalesetet szenvedett Kollár
2020. 10. 25., v – 09:04
Mészáros Richárd
Gallery images
Súlyos autóbalesetet szenvedett Kollár
Súlyos autóbalesetet szenvedett Kollár

Leírás

Rendőrségi felvételek.

Bevezető
Pozsony |

Boris Kollár (Sme rodina) egészségügyi állapota stabil, a házelnök eszméleténél van – nyilatkozta Michaela Jurcová, Kollár szóvivője.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment