Search by category:
Egyéb kategória

Obama szerint Trump teljesen elszúrta a járványkezelést

Obama szerint Trump teljesen elszúrta a járványkezelést
Mészáros Richárd
2020. 10. 25., v – 09:38

2020. október 25., vasárnap – 09:41
Barack Obama
Friss ikon
Off

Törzs

„Nyolc hónappal a járvány kezdete után az új esetek száma még mindig rekordokat dönt” – állapította meg Obama, hozzátéve, hogy a világjárvány kezelése bármelyik elnöknek nehéz lett volna, de abszurd bármi mást gondolni, mint, hogy a jelenlegi kormány teljesen elszúrta a dolgot.

Az egészségügyi okokból autós gyűlésként megrendezett kampányeseményen a volt elnök megismételte Biden állítását, miszerint a republikánus elnöknek továbbra sincs semmilyen terve a járvány elleni küzdelemre.

„Donald Trump nem fog hirtelen egyszer csak megvédeni minket. Arra sem képes, hogy a legalapvetőbb óvintézkedéseket megtegye, hogy saját magát megvédje” – utalt Obama arra, hogy maga Trump is elkapta a vírust. „Azt sem ismeri el, hogy probléma van” – reagált a demokrata párti politikus arra, hogy Trump szerint a választás másnapján már szó sem fog esni a járványról.

Barack Obama 2008-ban és 2012-ben is nyerni tudott Floridában, Hillary Clinton viszont 2016-ban itt vereséget szenvedett Trumptól. „Kétszer választottál meg engem, Florida. Most arra kérlek, hogy válaszd meg Joe-t” – mozgósított a délkeleti államban a volt amerikai elnök.

Bevezető

Donald Trump amerikai elnök teljesen elszúrta a koronavírus-járvány kezelését – jelentette ki egy floridai kampányrendezvényen Joe Biden demokrata párti elnökjelölt mellett korteskedve Barack Obama előző elnök szombaton.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment