Search by category:
Egyéb kategória

Visszakerült a vörös sátor az érsekújvári kórház udvarára

Visszakerült a vörös sátor az érsekújvári kórház udvarára
Macsicza Mark
2020. 10. 28., sze – 14:44

2020. október 28., szerda – 16:11
sátor
Friss ikon
Off

Törzs

A kórház válságstábja szeretné megfékezni a koronavírus terjedését az egészségügyi központ főépületében. A vörös zónában a kórház egészségügyi dolgozói a tisztiorvos javaslata alapján osztályozzák az érkező betegeket 7-től 15 óráig. Ján Baček az egészségügyi központ szóvivője elmondta, megmérik az érkezők testhőmérsékletét és kérdőívet kell kitölteniük.

Ha az érkező epidemiológiai kórelőzménye pozitív, vagy a testhőmérséklete magasabb, akkor a sürgősségi osztály melletti izolációs helyiségben elvégzik a gyorstesztet

– tájékoztatott Ján Baček. Az érsekújvári kórházban a szigorítás visszavonásáig szünetel a szakrendelők működése. A rendelőintézetben csak azokat a betegeket fogadják, akik halaszthatatlanul kivizsgálásra szorulnak.

Változik a helyzet a műtét előtt álló páciensek vizsgálatát illetően is, a szükséges kivizsgálásokat a kórházi felvételt követően végzik el.

Bevezető
Érsekújvár |

Újra felállították az Érsekújvári Oktató Kórház és Rendelőintézet területére érkezők osztályozására alkalmas vörös sátort az udvaron.

Címkék

Település / hely
Érsekújvár

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment