Search by category:
Egyéb kategória

Gröhling felszólította a diákokat,hogy vegyenek részt az országos tesztelésen

Gröhling felszólította a diákokat,hogy vegyenek részt az országos tesztelésen
Mészáros Richárd
2020. 10. 29., cs – 16:08

2020. október 29., csütörtök – 16:16
Branislav Gröhling
Friss ikon
Off

Törzs

„Fontos tudni, hogy egészségesek vagyunk-e és hogy nem fertőzzük-e meg a körülöttünk élőket. Remélem, rövidesen viszontlátjuk egymást az iskolákban” – fogalmazott az oktatási miniszter. Hozzátette: a legfőbb prioritás most az, hogy megvédjük a gyerekek, diákok, tanárok és szülők egészségét. A miniszter arra kért mindenkit, hogy jusson ez eszébe, amikor az országos tesztelésen való részvételről fog dönteni a következő két hétvégén.

Gröhling szerint a koronavírus-fertőzöttek számának emelkedését meg lehet állítani az országos teszteléssel. „Ezért arra kérlek titeket, hogy használjátok ki a lehetőséget, és teszteltessétek le magatokat a hétvégén. Tudom, hogy sok kérdésetek van, és talán nem is sikerül a tesztelésig mindegyikre választ kapni. A teszt viszont egy egyszerű és gyors módja annak, hogy képet kapjunk az egészségi állapotunkról. Ez pedig nagyon fontos manapság. Ha leteszteltetjük magunkat és felelősségteljesen járunk el, rövidesen ismét visszatérhetünk az iskolákba” – tette hozzá Gröhling.

Bevezető
Pozsony |

Branislav Gröhling (SaS) oktatási miniszter felszólított minden tíz évnél idősebb diákot, hogy vegyen részt az országos tesztelésen – tájékoztatott a tárca kommunikációs osztálya csütörtökön.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment