Search by category:
Egyéb kategória

Újgyallán egy nő igazoltatni akarta a mintavételező csoportot

Újgyallán egy nő igazoltatni akarta a mintavételező csoportot
Vataščin Péter
2020. 10. 31., szo – 17:03

2020. október 31., szombat – 17:48
Komárom
Friss ikon
Off

Törzs

Azt mondta, neki joga van erre mint állampolgárnak, valamint semmisnek minősítette a kormány határozatait. Nem viselt szájmaszkot, amelyet a jelen levő rendőr felszólítására végül felvett. A nő az esetet mindvégig filmezte, majd nyilvánosságra is hozta a felvételt, amelyen vitába bonyolódik a helyszínt biztosító rendőrrel és a parancsnoki posztot betöltő katonával. A videóban mindvégig zaklatott hangon követeli, hogy a mintákat vételező egészségügyi dolgozók igazolják magukat a „szükséges iratokkal”.

Michal Slivka, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta a TASR hírügynökséget, hogy a nő büntetőfeljelentést tett egészségkárosítás és személyes adatok jogtalan kezelésének gyanújával. Hozzátette: a tesztelésre várakozó emberek maguk elé engedték, mivel azt állította, hogy a közegészségügyi hivataltól van. Az incidenst követően a kiszálló járőrökkel együtt a rendőrőrsre távozott, ahol megtette a feljelentést.

(TASR)

Bevezető
Újgyalla |

A tesztelés szünetében a nő belépett a Komáromi járásban találató Újgyalla (Dulovce) szűrőállomássá alakított közösségi házába, majd a rendőrrel vitába keveredve a mintavételező egészségügyis alkalmazottakat akarta igazoltatni – végül a parancsnokként jelen levő katonát is.

Település / hely
Újgyalla

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vataščin Péter

Read More

Post Comment