Search by category:
Egyéb kategória

Laza volt a határellenőrzés első napja Komáromnál

Laza volt a határellenőrzés első napja Komáromnál
Vataščin Péter
2020. 11. 05., cs – 13:55

2020. november 5., csütörtök – 14:01
Komárom
Friss ikon
Off

Törzs

A Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság hivatalos Facebook-oldalán délelőtt 10 óra körül egy élő bejelentkezés jelent meg az Erzsébet hídtól, amelyen látható volt, ahogy több rendőr ellenőrizte a forgalmat. Többszöri ottjártunkkor (8:00, 10:30, majd 12:00) nem volt észrevehető a rendőri jelenlét az Erzsébet hídnál, míg a Monostori híd oldalánál délben egy várakozó járőrautó volt látható.

Renáta Čuháková, a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője érdeklődésünkre elmondta, a rendőrök civil autókban mind a két hídnál végig jelen voltak az akció időtartama alatt, vagyis 6:00 és 13:00 között – s csupán egyes gépjárműveket állítottak meg. A járványhelyzet miatt foganatosított ellenőrzések – amelyek során a gépkocsik számát, az utazás célját és a Szlovák Közegészségügyi Hivatal rendelkezéseinek betartását ellenőrzik – vasárnapig, vagyis november 8-ig tartanak.

Bevezető
Komárom |

A szlovák rendőrség részéről a határokon végzett szúrópróbaszerű országos ellenőrzés Komáromban a mai napon szinte észrevehetetlen volt.

Település / hely
Komárom

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vataščin Péter

Read More

Post Comment