Search by category:
Egyéb kategória

Zoroslav Kollár vizsgálati fogságban marad, társai szintén

Zoroslav Kollár vizsgálati fogságban marad, társai szintén
Macsicza Mark
2020. 11. 12., cs – 19:59

2020. november 12., csütörtök – 20:03
Zoroslav Kollár, Jarmila Urbancová és David Lindtner is börtönbe kerül
Friss ikon
Off

Törzs

Vizsgálati fogságban marad Zoroslav Kollár vállalkozó, Jarmila Urbancová, a Legfelsőbb Bíróság volt alelnöke, és David Lindtner, a Pozsony III Járásbíróság volt alelnöke, a Legfelsőbb Bíróság szenátusa ugyanis elutasította panaszukat, melyet a bazini Speciális Büntetőbíróság vizsgálati fogságukat elrendelő határozata ellen nyújtottak be. Erről Alexandra Važanová, a Legfelsőbb Bíróság szóvivője tájékoztatta a TASR-t.

A szenátus ráadásul Kollár és Lindtner esetében ki is egészítette a vizsgálati fogság elrendelésének okait, további indok az újabb bűncselekmények elkövetésének megelőzése.

A három személyt október 28-án vette őrizetbe a NAKA a Szélvihar akció keretében, kenőpénzek elfogadásával és a független bírósági ítélkezés befolyásolásával gyanúsítják őket.

Zoroslav Kollár neve gyakran felbukkant Marian Kočner Threema-üzenetei között, illetve az évekkel ezelőtt nyilvánosságra került maffialistákon is szerepelt, mint a csődeljárásokban érdekel bűnszervezet tagja.

 

Bevezető

Vizsgálati fogságban marad Zoroslav Kollár vállalkozó, Jarmila Urbancová, a Legfelsőbb Bíróság volt alelnöke, és David Lindtner, a Pozsony III Járásbíróság volt alelnöke

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment