Search by category:
Egyéb kategória

Matovič vasárnapig vár Sulík tervére

Matovič vasárnapig vár Sulík tervére
Mészáros Richárd
2020. 11. 14., szo – 13:08

2020. november 14., szombat – 13:34
Igor Matovič
Friss ikon
Off

Törzs

„Ez volt a célom a közösségi teszteléssel, amit a kolléga hülyeségnek nevezett a szabadságából megírt bejegyzésben. Nem számít, ő ilyen. Hagyom magam kioktatni… Tényleg türelmetlenül várom az ő alternatív tervét, miként tervezi teljesíteni a szakértők kéréseit, és mindent megnyitni tesztelés és lockdown nélkül” – írja a terjedelmes bejegyzésében.

A kormányfő szerint mindössze két lehetőségünk van túlélni a telet – hogy megnyithassuk az iskolákat és az éttermeket úgy, hogy a lehető legkevesebb kárt szenvedjük el. Matovič úgy véli, szigorú lockdownnal vagy egy következő teszteléssel csökkenthetjük a napi pozitív esetek számát.

PRE HĹBAVEJŠIE DUŠE

Ak patríte medzi tých, ktorí sa v tejto dobe radia medzi tie pár milióny slovenských špičkových…Közzétette: Igor Matovic – 2020. november 14., szombat

„Esetleg ezek kombinációjával. Ha bárki azt állítja, hogy meghekkelhetők, vagy figyelmen kívül hagyhatók a szakértői konzílium szabályai, és megnyithatjuk például az iskolákat, az csak ábrándozik” – tette hozzá azzal, hogy ez a járvány ellenőrizhetetlen terjedését eredményezné, „végül pedig már annak is örülni fogunk, ha karácsonyra napi ötezer lesz az esetek száma”.

(Denník N)

Bevezető
Pozsony |

Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő vasárnapig várja Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter elképzelését azt illetően, miként tervezi a koronavírus-járványt megfékezni, és teljesíteni a szakértői konzílium elvárásait úgy, hogy november 30-ig újranyithassák az iskolákat és az éttermeket.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment