Search by category:
Egyéb kategória

GALÉRIA: Durrdefekt okozhatta a tragikus kamionbalesetet

GALÉRIA: Durrdefekt okozhatta a tragikus kamionbalesetet
Hegedűs Norbert
2020. 11. 15., v – 16:55

2020. november 15., vasárnap – 17:00
kamionbaleset
Friss ikon
Off

Törzs

Lapunk előzetes információi szerint a kamion azért zuhanhatott a mintegy 15 méter mély árokba, mert az első kerekek egyikén durrdefektet kaphatott. Mivel a kamion rakodóterében mintegy 13 tonnányi rakomány volt (elsősorban csomagolt munkaruha és kisebb szerszámok), az árokba csapódás következtében a rakomány szó szerint kitaszította a kamionsofőr testét a fülkéből és a kabin alá nyomta.

A helyszínen dolgozó mentőalakulatok egyik munkatársa elmondta: „A szerencsétlenül járt férfi testét először a tűzoltók segítségével kiszabadítottuk, ezt követően pedig egy hidraulikus emelővel megkezdtük a sérült csomagok átpakolását egy másik kamionba. A kamion megmaradt részeit két mentőautó segítségével húztuk ki az árokból. Egész éjjel a helyszínen dolgoztunk, az átázott talaj és a meredek domboldal miatt nagyon megterhelő volt a mentés. Mivel a baleset következtében a kamion tartálya is megsérült, hétfőn egy másik kassai csapat a talajba jutott üzemanyag eltávolításán fog dolgozniˮ – közölte az Új Szó informátora.

Durrdefekt okozhatta a tragikus kamionbalesetet
2020. 11. 15., v – 16:58
Hegedűs Norbert
Gallery images
k
k
k
k
k
k
k

Leírás

Németi Róbert felvételei

Bevezető

Tragikus baleset történt szombat este Felsővízköz városában. A lengyelországi fuvarozó vállalat kamionját egy ukrán állampolgárságú kamionsofőr vezette. 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Németi Róbert

Read More

Post Comment