Search by category:
Egyéb kategória

„Nem bírtam kikelni az ágyból”

„Nem bírtam kikelni az ágyból”
Orosky Tamás
2020. 11. 18., sze – 21:27

2020. november 19., csütörtök – 09:45
Buchinger
Friss ikon
Off

Törzs

Egy hete Buchinger Iván Covid-tesztje pozitív lett, így a bősi kevert harcművész várva várt első Oktagon-mérkőzésére nem kerül sor november 21-én. Az Oktagon 18 eseményének keretén belül, melyet Brünnben rendeznek, Buchinger ellenfele a magyarországi Etelaky Lajos lett volna, aki azóta szintén produkált egy pozitív tesztet. A küzdelem 70kg-ban, azaz a könnyűsúlycsoportban zajlott volna.

Elmondása szerint Buki rendkívül erőtlennek érezte magát, „mintha elütött volna egy vonat – írta lapunknak. A meccstől való visszalépést azonban nem akarta elsietni. Abban bízott, hogy pár nap alatt átmegy rajta a vírus okozta fáradtság, és folytathatja a felkészülést, de nem így lett. Végül két hétig nem tudott edzeni, s így nem maradt más választása, mint visszamondani a részvételt.

Buki azóta már újra kezd visszalendülni az edzésekbe, egyelőre lazább tempóban. A 34 éves atléta bízik benne, hogy az egyik decemberben megrendezésre kerülő Oktagon-gálára sikerül bekerülnie, viszont feltehetőleg más párosításban.

Bevezető
Bős |

Pozitív Covid-teszt miatt Buchinger Iván kénytelen volt visszamondani az MMA-mérkőzést, mely az első lett volna számára az Oktagonban. Bár Buki napokig erőtlennek érezte magát, mostanra már újra edzésben van, és reményei szerint decemberben debütálna is a cseh–szlovák kevert harcművészetek szervezetében.

Település / hely
Bős

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Fekete Nándor

Read More

Post Comment