Search by category:
Egyéb kategória

Zidane szerint őrült időszak előtt áll a Real Madrid

Zidane szerint őrült időszak előtt áll a Real Madrid
Hegedűs Norbert
2020. 11. 21., szo – 10:34

2020. november 21., szombat – 12:46
Zinedine Zidane
Friss ikon
Off

Törzs

„Ezt túl soknak tartom. A játékosoknak egyszerűen nincs megállásuk. Csak az egészségükre gondolok, semmi másra. Nem akarok belekötni a menetrendbe, de nagyon aggódom. Ez őrület” – nyilatkozta a francia szakvezető.

Hozzátette, meg kell próbálniuk pihentetni a játékosokat, de nem lesz könnyű dolguk, mert nem mindenki áll a rendelkezésükre.

Sergio Ramos csapatkapitány körülbelül másfél hétig nem játszhat combizom-sérülés miatt. Raphael Varane-t vállsérülés hátráltatja, Karim Benzema több edzést kihagyott, ezért nincs megfelelő erőállapotban, Luka Jovic pedig koronavírusos.

A korábban hiányzó Eder Militaóra, Carlos Henrique Casemiróra, Eden Hazard-ra, Nacho Fernándezre és Dani Carvajalra ismét számíthat Zidane.

A címvédő Real Madrid nyolc mérkőzés után a La Liga tabellájának negyedik helyén áll. A következő 33 napban – szombattól december 23-ig – három Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés és hét bajnoki találkozó vár a fővárosiakra.

A nagy rivális Barcelonára 23 nap alatt vár tíz találkozó. Ronald Koeman vezetőedző úgy vélekedett, a nagy csapatok előtt – amelyek az európai kupaporondon is érdekeltek – rendkívül zaklatott időszak áll.

„Nem jó, ha két válogatott mérkőzés helyett három van egymás után. Szövetségi kapitány voltam, és soha egyetlen játékossal sem kockáztattam, mindig gondoltam a klubokra is” – szögezte le a holland mester.

Bevezető

Zinédine Zidane vezetőedző szerint őrült időszak előtt áll a Real Madrid labdarúgócsapata, amely 33 nap alatt tíz mérkőzést játszik.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment