Search by category:
Egyéb kategória

Karácsonyfa-díszítés virtuálisan

Karácsonyfa-díszítés virtuálisan
Hegedűs Norbert
2020. 11. 22., v – 12:04

2020. november 22., vasárnap – 13:30
A csinos Carole Middletont (a felvételen férje és lánya, Pippa társaságában) csak ritkán látni (Fotók: TASR/AP)
Friss ikon
Off

Törzs

Az év legszebb ünnepe, amikor körbevesszük magunkat minden formában és méretben megjelenő csillogó-villogó dekorációkkal, ilyen-olyan karácsonyfákkal, díszekkel, gyertyákkal, azonban valójában nem a sok fényességtől szép és felejthetetlen, hanem attól, hogy szeretetben együtt van a család. Carole Middleton posztja – bár a fotón mosolyog – némi melankóliát, szomorúságot áraszt, elárulja ugyanis, hogy idén a koronavírus-járvány miatt nem lehet közös nagy ünneplést szervezni, és nagyon fognak hiányozni az unokák, az immár 7 éves György, az 5 éves Sarolta és a 2 esztendős Lajos.

Júniusi felvétel az imádott unokákról és a szeretett vőről, Vilmos hercegről
Leírás

Júniusi felvétel az imádott unokákról és a szeretett vőről, Vilmos hercegről

Hagyomány a családban, hogy együtt díszítik a karácsonyfát, idén azonban alkalmazkodni kell a helyzethez: a fa közös díszítése csak digitálisan történhet. Ez sem rossz, a legfontosabb az együttlét – bár csak virtuálisan. „Számomra az a legfontosabb, hogy a családom tagjai kapcsolatban álljanak egymással” – írta Carole.

Bár lánya egyszer valószínűleg Nagy-Britannia királynéja lesz, Carole életmódja meglehetősen csendes, a nyilvánosságtól távol él. A 65 éves csinos mamát csak ritkán látni, legutóbbi nyilvános fotóját hat hónappal ezelőtt készítették, amikor a koronavírus-járvány közepén egy kórház személyzetének és betegeinek akart kedvében járni. Ajándékokkal teli táskáival különösen a klinika gyermekeit örvendeztette meg. A gyermekek iránti elkötelezettsége azonban korántsem az egyetlen dolog, ami Carole-t összeköti lányával, Katalinnal. (ug)

Bevezető

Katalin hercegnő édesanyja, Carole Middleton már a karácsonyra készül, ünnepi hangulatot terjeszt Instagram-bejegyzésével. Ezt idejében meg is kell tennie, hiszen Party Pieces néven sikeres csomagküldő céget vezet, amely mindenféle csodálatos dísztárgyakat is kínál és árusít. És itt az ideje a karácsonyi ajándékok vásárlásának!

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment