Search by category:
Egyéb kategória

Időpontváltozás a kórházi tesztelési pontokon

Időpontváltozás a kórházi tesztelési pontokon
Hegedűs Norbert
2020. 11. 27., p – 14:35

2020. november 27., péntek – 15:30
Az érsekújvári egészségügyi központ parkolójában lesz mostantól két angigén-tesztelési pont
Friss ikon
Off

Törzs

Jövő héttől munkanapokon 6-tól 12 óráig végeznek antigén-tesztelést a kórház parkolójában lévő egyik tesztelési ablaknál. Az érsekújvári és régióbeli lakosok munkanapokon 8-tól 12 óráig igényelhetnek antigén tesztelést a kórház parkolójában lévő másik tesztelési ponton. Nem szükséges előre bejelentkezniük. Az Érsekújvári Oktató Kórház és Rendelőintézet parkolójában lévő mobil-mintavételi ponton eddig a munkanapokon reggel 6-tól 10 óráig tesztelték a kórházba érkező betegeket, ezt követően 10-től 14.30-ig bárki érkezhetett antigén-tesztelésre. PCR-tesztelést a patológia épületében végeznek az érsekújvári egészségügyi központban, ahová a Temető utcából nyíló bejáraton át juthatnak be a lakosok, a tesztelést 8-tól 12órági végzik az egészségügyi dolgozók. A https://www.ezdravotnictvo.sk/sk/moje-ezdravie honlapon szükséges előzetes időpontot kérniük az érdeklődőknek. A rehabilitációs osztályt naponta látogató betegeknek nem tetszik, hogy minden nap alá kell vetniük magukat a tesztelésnek.

A kórház vezetése azzal érvel, hogy biztonságban szeretné tudni mind a kórházi alkalmazottakat, mind az egészségügyi központba érkező betegeket, ezért van szükség a szigorú intézkedésekre. 

Bevezető
Érsekújvár |

Módosították a tesztelések időpontját az érsekújvári kórháznál. Senki sem léphet be a kórház épületébe friss teszteredmény nélkül.

Település / hely
Érsekújvár

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment