Search by category:
Egyéb kategória

Korábban több magyar kormányzati politikus is megfordulhatott azon az orgián, amelyen Szájer

Korábban több magyar kormányzati politikus is megfordulhatott azon az orgián, amelyen Szájer
Mészáros Richárd
2020. 12. 03., cs – 16:01

2020. december 3., csütörtök – 16:12
David Manzheley
Friss ikon
Off

Törzs

Szexeltem közben, majd a rendőrökkel voltam elfoglalva, így nem láttam a saját szememmel Szájer József menekülését – mondta a 444-nek David Manzheley, az a férfi, akinek a brüsszeli belvárosi lakásában múlt pénteken a Fidesz-alapító részvételével a gyülekezési szabályokat megsértő szexbulit tartottak. Ez vezetett végül Szájer lemondásához az EP-képviselőségről és kilépéséhez a Fideszből.

Manzheley elmondta, hogy óriási volt a kavarodás, miután az egyenruhások az orgia kellős közepén árasztották el a lakást és kezdték igazoltatni a meztelen jelenlévőket. Ő saját magával és a rendőrökkel volt elfoglalva, a szexelő társaságban ráadásul többeknek is Szájeréhoz hasonló szakálla volt, így magát a legendássá vált menekülést nem látta. 

Miután elmentek a rendőrök és összepakolt, egy idegen ruhát sem talált a lakásban, ezért feltételezi, hogy a lelépő Szájer vagy a kezében, vagy gyorsan magára kapkodva, de valahogy maga vihette el a ruháit.

Ez alkalommal nem volt más magyar vendége, de korábban rendszeresen fordultak meg magyar politikusok az általa szervezett tömeges szexeseményeken, olyanok, akik otthon nem vállalhatják a szexuális irányultságukat – mondta.

A férfi reagált arra, hogy az európai sajtóban elkezdett keringeni egy link egy lengyelországi körözésről. Egy vele megegyező nevű, de 36 éves lengyel férfit keresnek csalás miatt. 

Manzheley szerint ez a körözvény a lengyel kormányzat próbálkozása arra, hogy őt mint az ügy egyik koronatanúját hiteltelenné tegye. A férfi a 444-nek megerősítette, hogy 29 éves, azt állította, hogy a körözésben szereplő egyik adat sem igaz rá, a szülei nem lengyelek és nem úgy hívják őket. Manzheley szerint azért próbálkozhatnak ilyennel a lengyelek, mert a lengyel Igazságügyi minisztérium egyik jobboldali vezetője is a törzsvendége, ami kínos a helyi kormánypártnak.

A buli házigazdája szerint esetleg a rendőrségi videófelvételek hozhatnak érdekességet az ügyben, a lakásába berontó egyenruhások ugyanis szerinte végig videózták az egészet.

(444.hu)

Bevezető

A 444-nek sikerült elérnie annak a szexbulinak házigazdáját, amelyen Szájer József, a Fidesz EP-képviselője is részt vett. A férfi azt állítja, korábban rendszeresen fordultak meg nála magyar politikusok.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment