Search by category:
Egyéb kategória

Óvintézkedésként szünetel az oktatás a Czuczor Gergely Alapiskolában

Óvintézkedésként szünetel az oktatás a Czuczor Gergely Alapiskolában
Száz Ildikó
2020. 12. 04., p – 11:04

2020. december 4., péntek – 12:02
Érsekújvár
Friss ikon
Off

Törzs

Az Érsekújvári Regionális Közegészségügyi Hivatallal és a fenntartóval folytatott egyeztetést követően Priskin Zoltán arról tájékoztatta csütörtökön délben a szülőket, hogy óvintézkedésként szünetelteti az oktatást az iskolában. Szeretnének azonban mindenkit megnyugtatni, hogy elsődleges céljuk a megelőzés, a fertőzés további terjedésének a megakadályozása. Az iskolakonyha egyik alkalmazottjánál, egy negyedikes tanulónál, majd egy pedagógusnál mutattak ki koronavírus fertőzést a teszteredmények. Priskin Zoltán elmondta, a tanulók és az alkalmazottak, illetve azok családtagjai érdekében döntöttek úgy, hogy várhatóan december közepéig bezárják az iskolát, és az alsó tagozatos tanulók is áttérnek a távoktatásra.

PCR-tesztelésre jelentik be a napokban a magyar alapiskola alkalmazottait, tájékoztatott az iskola vezetése, hozzátéve, hogy természetesen az érintettek beleegyezésével kerül sor a tesztelésre.

Bevezető
Érsekújvár |

Vörös zónába került a Czuczor Gergely Alapiskola, ezért megelőzésképpen, az iskola tanulóinak, alkalmazottainak és azok családtagjainak védelmében szüneteltetjük az oktatást az egész intézményben” – tájékoztatott Priskin Zoltán iskolaigazgató.

Település / hely
Érsekújvár

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment