Search by category:
Egyéb kategória

Karácsonyi sztárunk a VASÁRNAPBAN: Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter

Karácsonyi sztárunk a VASÁRNAPBAN: Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter
Récsei Noémi
2020. 12. 14., h – 08:50

2020. december 14., hétfő – 08:55
sztár
Friss ikon
Off

Törzs

Eszter nem titkolja: szervezésben nem ő a legjobb a családban. A mindennapokban nagyon el tud csúszni, sokszor azt sem tudja, mi vár rá két óra múlva. De karácsony előtt egy-két nappal mindent pontosan átgondol. Szereti megadni az ünnep módját.

Szabó G. László karácsonyi riportjában elolvashatják azt is, hogyan készülnek a karácsonyra, miért teszteltetik le magukat, kikkel fognak együtt ünnepelni, mi számukra a legfontosabb, mi hiányzik nekik a legjobban, hogyan dolgoznak együtt a konyhában, mi lesz a karácsonyi menü, milyen volt, amikor a gyerekek kirepültek a fészekből, miért utasította vissza Rudolf Péter, hogy Bruce Willisszel közös filmben szerepeljen, mit kívánnak a következő hónapokra…

Bevezető

Nincsenek előre legyártott terveik. Az aprólékos előkészületek nem náluk zajlanak. „Szervezni csak éles helyzetben tudok, akkor viszont nagyon.” Ezt Nagy-Kálózy Eszter állítja magáról. Férje, Rudolf Péter a többlépcsős bevásárlás bajnoka. S ha már mindent beszerzett, ami a karácsonyi főzéshez-sütéshez szükséges, kezdődhet a játék. Két Kossuth-díjas művész mesteri összjátéka a konyhában.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vasárnap

Vasárnap rovat

Read More

Post Comment