Search by category:
Egyéb kategória

Marcus Thuram mindenkitől elnézést kért

Marcus Thuram mindenkitől elnézést kért
Hegedűs Norbert
2020. 12. 20., v – 14:08

2020. december 20., vasárnap – 15:02
Marcus Thuram
Friss ikon
Off

Törzs

A Mönchengladbach-Hoffenheim mérkőzés 77. percében Thuram a tizenhatos sarkáról kapura lőtt, ám eközben Stefan Posch ellökte. A két játékos szóváltásba keveredett, majd a házigazdák francia csatára közvetlen közelről arcon köpte a vendégek osztrák védőjét. A játék folytatódott, mert Frank Willenborg játékvezető nem látta az esetet, de miután az egyik asszisztense szólt neki, a videobírós visszajátszás megtekintése után Thuramnak piros, Poschnak sárga lapot adott.

„Mindenkitől elnézést kérek, Stefan Poschtól, az ellenfeleimtől, a csapattársaimtól, a családomtól és mindenkitől, aki ezt látta” – írta a 23 éves Thuram – a világbajnok Lilian Thuram fia – szombaton késő este a közösségi oldalán. „Ma valami olyasmi történt, ami nem én vagyok, és soha nem szabadott volna megtörténnie. Természetesen vállalom a tettem következményeit.”

Marco Rose, a Mönchengladbach vezetőedzője már a meccs után bocsánatot kért „a klub nevében”.

Thuramra várhatóan hosszú eltiltás vár, klubja azonban már vasárnap közölte, hogy egyhavi fizetésmegvonással büntette a játékost, az összeget pedig jótékony célra fordítják.

A Hoffenheim 2-1-re megnyerte a mérkőzést, miután a 86. percben kihasználta az emberelőnyét, és megszerezte a győztes gólt.

Bevezető

Marcus Thuram, a Borussia Mönchengladbach labdarúgója azt mondta, vállalja tette következményeit, egyúttal mindenkitől elnézést kér, amiért arcon köpte ellenfelét a német bajnokság 13. fordulójának szombati játéknapján. Klubja vasárnap közölte: egyhavi fizetésmegvonással büntette a játékost.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment