Search by category:
Egyéb kategória

Görbe tükör a VASÁRNAPBAN: 2020, az újratervezés éve

Görbe tükör a VASÁRNAPBAN: 2020, az újratervezés éve
Récsei Noémi
2020. 12. 28., h – 11:03

2020. december 28., hétfő – 11:03
görbe tükör
Friss ikon
Off

Törzs

Amikor ezek a sorok íródtak, Matovič éppen arról beszélt, hogy azért nem tudják karácsony előtt letesztelni az embereket, mert Sulík, a gazdasági miniszter nem rendelte meg időben a teszteket. Másnap Sulík erre azt mondta, Krajčí egészségügyi miniszternek tizenhét napjába és öt próbálkozásába telt, amíg elküldte, mit kellene pontosan rendelni. Aztán mindenki azt mondta, hogy a másik nem mond igazat. A karácsonyi családlátogatásokat viszont nem merték megtiltani. Aztán mégis, de persze kivételekkel. Ha röviden akarnánk érzékeltetni, milyen évünk volt, akkor azt írhatnánk, ilyen.

Veres István év végi összefoglalójában beszámol arról is, miért lett tisztább a levegő, mivel indult az év, milyen politikai botrányok voltak idén, miként ért minket a koronavírus híre, mi volt Kínában, kik jártak a legrosszabbul Európában, mi minden történt a világban, milyen volt a nyár, mit hozott az ősz, kik távoztak közülünk idén…

Bevezető

Szándékosan nem neveztük a koronavírus évének, mert ezt a szót már biztosan mindenki unja. Néhányan meg nyilván felteszik a kérdést: járványkezelésen kívül történt valami más is 2020-ban? Történt bizony, tessék csak tovább olvasni, mert kezdődik a nagy visszatekintés.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vasárnap

Vasárnap rovat

Read More

Post Comment