Search by category:
Egyéb kategória

Matovič: Tragédia, ami Lučanskýval történt

Matovič: Tragédia, ami Lučanskýval történt
Mészáros Richárd
2020. 12. 29., k – 22:10

2020. december 30., szerda – 07:00
Igor Matovič
Friss ikon
Off

Törzs

Matovič a közösségi hálón fejezte ki sajnálatát a volt országos rendőrfőkapitánnyal történtek iránt. Az eset a kormányfő szerint leginkább a maffia érdekeit szolgálja, amely attól félt, hogy Lučanský ellene vall majd.

Mint írja, a történtek után azonnal felvette a kapcsolatot az igazságügyi miniszterrel, aki ígéretet tett az eset részletes kivizsgálására. „A hozzátartozói megérdemlik az együttérzésünket, valamint azt, hogy a felelősöktől villámgyorsan kielégítő válaszokat kapjanak minden kérdésükre” – áll a bejegyzésben.

A kormányfő állítja, amennyiben mulasztás történt, az érintett felelősségre lesz vonva, kétség esetén pedig egészen addig fel kell függeszteni a szolgálat alól, amíg fény nem derül az igazságra.

ĽUDSKÁ TRAGÉDIA

Pokus o samovraždu bývalého policajného prezidenta je ľudská tragédia, ktorej mi je veľmi ľuto. Jeho…Közzétette: Igor Matovic – 2020. december 29., kedd

„Az ellenzéki politikusok – átlépve a politikai kommunikáció minden határát – politikai témát igyekeznek kreálni ebből a személyes tragédiából, ami az abszolút érzéketlenség megnyilvánulása a hozzátartozókkal szemben” – tette hozzá Matovič.

Az igazságügyi minisztérium kedden arról tájékoztatott, hogy az előzetes letartóztatásban lévő Lučanský öngyilkosságot kísérelt meg. Az állapota válságos.

Bevezető
Pozsony |

Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő szerint a Milan Lučanskýval történt szerencsétlenség legfőbb nyertese a maffia.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment