Search by category:
Egyéb kategória

Az SaS szerint a járványhelyzet tarthatatlan, szigorítani kell

Az SaS szerint a járványhelyzet tarthatatlan, szigorítani kell
Hegedűs Norbert
2020. 12. 31., cs – 17:59

2020. december 31., csütörtök – 18:16
Richard Sulík
Friss ikon
Off

Törzs

A koalíciós párt szerint egyedül az olyan szigorú és népszerűtlen óvintézkedésekkel vészelhetjük át ezt a nehéz időszakot, amilyen például a síközpontok bezárása. További megoldás lehet a tábori kórház létesítése. A TASR hírügynökséget Ondrej Šprlák, az SaS szóvivője tájékoztatta csütörtökön.

 „Ha a novemberben bemutatott szabályozás szerint járnánk el, akkor automatikusan átlépnénk a fekete fázisba, ami kijárási tilalmat jelent hat kivétellel. Azt is jelentené, hogy tilos lenne miséket tartani, a temetéseken pedig legfeljebb hat ember vehetne részt. A korlátozás kiterjedne a szállásadó helyekre is” – mutatott rá Jana Bittó Cigániková, az egészségügyi bizottság elnöke

Richard Sulík, az SaS elnöke elismételte: a rosszabb helyzetben lévő járásokban szigorítani, a jobb helyzetben lévőkben lazítani kellett volna. „Mivel mostanáig nem kerültek bevezetésre regionális óvintézkedések, már egész Szlovákiában rossz a helyzet” – jegyezte meg Sulík, aki a lakosokat felelősségteljes és visszafogott magatartásra, valamint az óvintézkedések betartására szólította fel a szilveszter kapcsán.
 

Bevezető

A szlovákiai járványhelyzet tarthatatlan. Mivel a kórházak összeomlásának veszélye fenyeget, az SaS az óvintézkedések szigorítását sürgeti.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment