Search by category:
Egyéb kategória

Jankovská nem fogad látogatókat a kórházban, az ügyvédje sem mehetett be hozzá

Jankovská nem fogad látogatókat a kórházban, az ügyvédje sem mehetett be hozzá
Hegedűs Norbert
2021. 02. 01., h – 16:40

2021. február 1., hétfő – 16:48
Monika Jankovská

Friss ikon
Off

Törzs

„Védencem tudja, hogy bementem a kórházba, de a vasárnap történtek, valamint a hétfői kórházba szállítás után jelenleg úgy érzi, fizikailag nem áll készen arra, hogy látogatókat fogadjon” – mondta Erdös, hozzátéve, hogy kedden (február 2.) meg akarja látogatni az ügyfelet.

Az ügyvéd elmondta, a trencséni börtönkórház orvosai nem tájékoztatták védence állapotáról.

Vasárnap (január 31.), a gyanúsítottal való kommunikálás során észlelték, hogy az nem a megszokott módon reagál. Az intézmény orvosának ajánlása alapján vasárnap kivizsgálták a Besztercebányai Egyetemi Kórházban, erősítette meg Peter Bubla, az igazságügyi minisztérium szóvivője. Hátfőn átszállították a trencséni börtönkórházba.

Monika Jankovská tavaly március óta van vizsgálati fogságban, a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) a Vihar (Búrka) fedőnevű akció keretében vette őrizetbe. 2021. január 22-én a Speciális Büntetőbíróság bírója elutasította szabadlábra helyezési kérelmét.

Mária Kolíková

Kolíková: Öngyilkossági kísérletként kezeljük Monika Jankovská esetét

Előzetesen öngyilkossági kísérletként kezeljük Monika Jankovská ügyét – mondta a hétfői kormányülés után Mária Kolíková (Za ľudí) igazságügyi miniszter, de hozzátette, a gyanúsított azt mondta, nem volt ilyen szándéka.

Bevezető

Peter Erdös ügyvéd nem találkozott hétfőn a trencséni kórházban védencével, Monika Jankovskával, aki úgy érzi, fizikailag nem áll készen arra, hogy látogatókat fogadjon.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment