Search by category:
Egyéb kategória

Sztárunk a VASÁRNAPBAN: Jaskó Bálint

Sztárunk a VASÁRNAPBAN: Jaskó Bálint
Récsei Noémi
2021. 02. 01., h – 09:18

2021. február 1., hétfő – 09:18
sztár

Friss ikon
Off

Törzs

Abban is arra az oldalra, ahol a francia Gérard Philipe, az olasz Gabriel Garko és az angol Joseph Fiennes neve olvasható.

Kiválasztott volt. A sors kegyeltje. Rokoczay Móric, az ifjú báró, a becsvágyó aranyifjú, aki kéjes élvezettel sétálgatott az élet napos oldalán. Kiválasztottból végül kitaszított lett, aki nagyot zuhant a társadalmi ranglétrán. Fényből és pompából súlyos bűnök terhe alatt sodródott a legsűrűbb sötétségbe. Jaskó Bálint független társulatok jó nevű színészeként hét évig várt a kiugrási lehetőségre. Hippolütoszt játszotta a Fédra Fitnessben, Danceny lovagot a Veszedelmes viszonyokban, Sebastiánt a Vízkeresztben. Jean Genet-ből és Martin McDonagh-ból is jól vizsgázott. Legutóbb Fejes Endre görög diplomatájaként láthatta a nagyközönség a Jó estét nyár, jó estét szerelem városmajori színpadi változatában.

Hogyan értékeli azt a hét évet, amelyet a KOMA társulat tagjaként a függetlenek táborában töltött? Hogyan vélekedik a sorozatszerepeiről? Milyen volt a Bátrak földje sorozatban szerepelni? Lendített valamit a pályáján a Bátrak földje sikere? Van még valami az életben, amit ugyanilyen szenvedéllyel él meg, mint a színészetet? Hogy érzi magát most?

A már megvásárolható Vasárnapban ezekre a kérdésekre is választ kapnak Szabó G. László interjújában.

Bevezető

Rokoczay Móric, a Bátrak földje vonzó megjelenésű, ám romlott lelkű arisztokratája magasról szállt a mélybe. Életre keltője, Jaskó Bálint ezzel az alakításával írta be a nevét a legjobb kosztümös kalandfilmek s egyben a legideálisabb romantikus hősök nagykönyvébe.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vasárnap

Vasárnap rovat

Read More

Post Comment