Search by category:
Egyéb kategória

Szenc hétfőn dönt az iskolák nyitásáról

Szenc hétfőn dönt az iskolák nyitásáról
Hegedűs Norbert
2021. 02. 05., p – 18:25

2021. február 5., péntek – 18:30
szenc illusztráció

Friss ikon
Off

Törzs

A polgármester rámutatott, hogy még péntek délután sem kaptak olyan utasítást a kormánytól az önkormányzatok, hogy tesztelni kell, és hogy hétfőn ki kell nyitni az iskolákat és az óvodákat. „Csak az oktatásügyi miniszter nyilatkozatából tudunk arról, hogy ebben állapodott meg a kormány, valamint egy miniszteri útmutatót kaptunk az iskolák megnyitásáról” – közölte Badinský a közösségi hálón.

Szenc mindenesetre felkészült az iskolai tesztelésére is. „Köszönet illeti azokat az önkénteseket és egészségügyi dolgozókat, akik már harmadszor teszik ki magukat a fertőzésveszélynek, hogy másokon segítsenek. De ez is véges, mint ahogy az is, hogy a város megszervezze a tesztelést” – közölte a polgármester.

Bevezető
Szenc |

A hétvégi tesztelés eredményei alapján, és a regionális közegészségügyi hivatallal való egyeztetés után, hétfőn (február 8.) dönt Szenc önkormányzata az iskolák és az óvodák megnyitásáról – közölte Dušan Badinský, Szenc polgármestere. A polgármester azt mondta, a gyerekek és az iskolai dolgozók egészsége az első. Felszólította a lakosokat, legyenek óvatosak, mert a járvány terjed a városban.

Címkék

Település / hely
Szenc

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment