Search by category:
Egyéb kategória

Dunaszerdahelyen nem nyitnak ki az iskolák

Dunaszerdahelyen nem nyitnak ki az iskolák
Kiss Bartalos Éva
2021. 02. 06., szo – 18:56

2021. február 6., szombat – 19:19
Iskola

Friss ikon
Off

Törzs

Az önkormányzat a rendkívül súlyos járványügyi intézkedéssel indokolta a döntést. Dunaszerdahelyen korábban a szülők véleményét is kikérték az iskolanyitásról, a többség támogatta a javaslatot. Ma azonban azt közölték a város hírportálján, hogy folyamatosan változik, hányan lépnének be hétfőn az iskolába.

„Az általános helyzet értékelésekor ezért arra a következtetésre jutottunk, hogy az iskolák és az óvodák 2021. február 8-án, hétfőn tervezett megnyitása a már meglévő súlyos járványügyi helyzet további romlásához vezethet nemcsak városunkban, hanem az egész Dunaszerdahelyi járásban”

– olvasható a városi médiában nyilatkozatban. Azokat a gyerekeket, akinek szülei nem tudnak otthonról dolgozni, továbbra is fogadják az óvodákban és az iskolai klubokban. Az önkormányzat abban bízik, hogy február 15-től sikerül visszatérni a jelenléti oktatáshoz.

Bősön, Nagymegyeren, Nyárasdon, Vásárúton és Pozsonyeperjesen is folytatódik a távoktatás a jövő héten.

Bevezető
Dunaszerdahely |

Mégsem nyitják ki hétfőn a dunaszerdahelyi alapiskolákat és óvodákat. A város válságstábja ma este döntött arról, hogy egyelőre nem engedik vissza a gyerekeket az iskolába.

Település / hely
Dunaszerdahely

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Kiss Bartalos Éva

Read More

Post Comment