Search by category:
Egyéb kategória

Hamis kommandósok raboltak ki egy családot Nagyszombatban, több mint 10 000 euró a kár

Hamis kommandósok raboltak ki egy családot Nagyszombatban, több mint 10 000 euró a kár
Balázs Lilla
2021. 03. 01., h – 14:25

2021. március 1., hétfő – 15:14
Sorozatos kommandós akciók Dél-Szlovákiában, 13 személy őrizetben

Friss ikon
Off

Törzs

A nagyszombati rendőrök elfogták azt a 4 tolvajt, akik hamis kommandósoknak adták ki magukat és kiraboltak egy férfit saját lakásában. Hárman közülük már börtönben vannak, egyet letartóztattak, de még egy bűntárs ellen folyik a nyomozás. A 24 éves Tomáš Ján Kučera ellen országos körözést adtak ki.

Az elkővetőkre a lopás miatt 12 év börtön vár.

Az eddigi információk szerint a férfiak egy rendőrségi rajtaütés tervét eszelték ki, annak céljából, hogy pénzt és más értéktárgyakat lophassanak. Az egyik nagyszombati tömbházat szemelték ki a „rajtaütés” színhelyéül. Az egyikük meglátogatta a későbbi károsultat. Három társa az ajtó előtt a megbeszélt jelre vártak. A lakásba való bejutás után fegyverrel kényszerítették a lakókat, hogy megadják magukat. Mindeközben a falra erősített fémszekrényt letépték és magukkal vitték. A károsultat megbilincselték és szemébe azonosíthatatlan sprayt fújtak.

A szekrényben különféle ország pénznemei, illetve arany ékszerek voltak. A kár több, mint 10 000 euró. A rablótámadás során senki sem sérült meg, a kiskorú gyermek sem, aki szemtanúja volt az egész esetnek. 

FALOŠNÍ KUKLÁČI PREPADLI MUŽA V BYTE
ZO ZLOČINU LÚPEŽE OBVINIL VYŠETROVATEĽ 5 MUŽOV

Trnavskí policajti na prípade…Közzétette: Polícia SR – Trnavský kraj – 2021. március 1., hétfő

Nem sokkal az eset után a rendőrök azonosították a tetteseket.

A nyomozó mindegyik férfit lopással, a személyes szabadság megsértésével, valamint bűnrészességgel vádolja. Hárman – Peter (37 éves),  Michal (26) és Jozef (36) – már börtönben várják a bírósági döntést. A 31 éves Peter ellen eljárás van folyamatban, a 24 éves Tomáš Ján Kučera ellen pedig körözést indított a rendőrség. 

Tomáš Ján 168 cm magas, rövidre nyírt sötét haja és zöld szeme van.

Ha valaki látta a férfit, vagy tudja, hogy merre tartózkodhat, akkor hívja a 158-at, vagy írjon személyes üzenetet a nagyszombati rendőröknek a Facebook-on – kérte bejegyzésében a lakosságot a rendőrség.

Bevezető

A rendőrök 4 férfit fogtak el, egy ellen országos körözés van folyamatban. 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment