Search by category:
Egyéb kategória

Álhíreket terjesztett a rendőri eljárásról – lebukott

Álhíreket terjesztett a rendőri eljárásról – lebukott
Balázs Lilla
2021. 03. 03., sze – 14:13

2021. március 3., szerda – 16:09
rendőrség illusztráció

Friss ikon
Off

Törzs

A Pozsony első kerületében járőrözők nem sokkal 08:45 után egy férfira lettek figyelmesek, aki láthatóan nem tartotta be a jelenlegi korlátozás mindenkire érvényes szabályait.

A sofőr az SNP hídnál található végállomásnál szállt ki az autóbuszból, de nem takarta el száját és orrát. Ezzel törvénysértést követett el. További szabálysértést követett el azzal, hogy a megállónál rágyújtott, majd a rendőri felszólításra nem reagált és nem igazolta magát. A rendőrök utasították, hogy adjon magyarázatot a viselkedésére – ezt ugyancsak megtagadta a férfi. Ezen kihágások értelmében a rendőrőrsre vitték, majd 09.20-kor elengedték. 1650 eurós büntetésre számíthat.

Az intézkedést távolról figyelte egy férfi, aki aztán a valóssággal nem egyező információkat osztott meg az esetről a közösségi hálón.

A rendőrség bejegyzésében is mindenkit arra kér, hogy az ellenőrzéseknél és az igazoltatásoknál működjenek együtt velük: a rendőrök ugyanis szakszerűen járnak el minden egyes esetben.

MANIPULÁCIA O ZÁSAHU POLICAJTOV VOČI AROGANTNEJ OSOBE

Na Slovensku platí núdzový stav a mimoriadne nariadenia, ktoré si…Közzétette: Hoaxy a podvody – Polícia SR – 2021. március 3., szerda

Bevezető
Pozsony |

Egy rendőri eljárással kapcsolatosan álhírek jelentek meg a Facebookon. A rendőrség válaszolt.

 

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment