Search by category:
Egyéb kategória

Lezárt Monostori híd: nem Magyarország szigorított

Lezárt Monostori híd: nem Magyarország szigorított
Vataščin Péter
2021. 03. 03., sze – 12:06

2021. március 3., szerda – 12:20
Monostori híd

Friss ikon
Off

Törzs

A mi területünkön nem változtak a jogszabályok. Ugyanolyan módon ellenőrizzük a határforgalmat, mint eddig. Nálunk ebben a tekintetben szigorítást nem vezettek be“ – közölte az Új Szóval Buóczné Miklán Erzsébet alezredes a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Arra kérdésünkre, hogy milyen okból került sor a forgalomkorlátozásra, nem válaszolt, illetve nem adott információt arra vonatkozóan sem, hogy meddig tarthat majd a hídzár. Azt azonban megerősítette, hogy a teherforgalom számára továbbra nyitott a Monostori híd, míg a személyforgalmat az Erzsébet hídra terelik.

Helyi információink szerint a szlovák rendőrség zárta le a tavaly átadott komáromi hidat a személyforgalom előtt – erre utal a magyarországi rendőrségi sajtóreferens kommentárja is. Bővebb és hivatalos tájékoztatást kértünk a szlovák rendőrség szóvivőitől. Ha válaszolnak, frissítjük a cikket.

Bevezető
Komárom |

A magyar fél ugyanúgy végzi a határforgalom ellenőrzését, ahogyan eddigi is. A Monostori hídon reggel öt órától kezdődően azonban nem lehetséges a személyforgalom. Vélhetően Szlovákia vezette be a korlátozást.

Település / hely
Komárom

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vataščin Péter

Read More

Post Comment