Search by category:
Egyéb kategória

Tovább csökkentek a repülőjegyárak Európában

Tovább csökkentek a repülőjegyárak Európában
szabolaci
2021. 03. 09., k – 00:13

2021. március 9., kedd – 16:00
*

Friss ikon
Off

Törzs

Ha megnézzük a célállomásokat és a mostani jegyárakat, akkor azt látjuk, hogy az európai városok­ba most az egy hónappal ezelőtti áraknál is olcsóbban adják a je­gyeket a légitársaságok, átlago­san 20-30 százalékos csökkenés figyelhető meg. Az árak 22–78 közötti tartományban mozognak, most 12 olyan európai város is van, ahova ennyiért tudunk re­túrjegyet foglalni.

A távolabbi célállomásoknál vi­szont inkább stagnálás vagy némi emelkedés figyelhető meg – igaz, az egy hónappal ezelőtti árak is rendkívül kedvezőnek minősül­nek (pl. Bangkok 435 €, Mexikó – Cancún 448 €; Bali 539 €, Mi­ami 388 €, Hawaii-szigetek 639 €). Ami viszont feltűnő, hogy ismét az egekbe szöktek az ára Ausztrália felé, még az egy hó­nappal korábbi, már magasabb árak is tovább nőttek, valamint a pekingi jegyár is rég nem látott magasságban van, a februári 394 € helyet most 703 euró egy retúr­jegy a kínai fővárosba.

Aki talál olyan jegyárat amely meg­felel, és júniusi utazást tervez, akkor bátran foglalhat, a légitársaságok ugyanis most rugalmasak, a leg­több ingyenes átfoglalást intéz egy későbbi dátumra.

*

Bevezető

Az előző hónap­ban új mó­don kezdtük monitorozni, hogyan alakulnak a repülőjegyárak a nyári időszakra. Ugyanarra az időszakra minden hónapban megnézzük, hogyan alakulnak az árak, most bő há­rom hónappal az esetleges indulás előtt. Ha minden jól megy, akkor már megnyílnak a határok, talán tudni fogjuk, milyen szabályok mentén utazhatunk, és ismét útra kelhetünk.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Szabó Laci

Read More

Post Comment