Search by category:
Egyéb kategória

Buckingham-palota: az udvar nagyon komolyan veszi a Harry és Meghan által felvetett problémákat

Buckingham-palota: az udvar nagyon komolyan veszi a Harry és Meghan által felvetett problémákat
Hegedűs Norbert
2021. 03. 09., k – 19:38

2021. március 9., kedd – 19:51
Meghan Markle

Friss ikon
Off

Törzs

A nyilatkozat burkolt utalást tesz ugyanakkor arra, hogy az udvar nem feltétlenül fogadja el tényként mindazt, amit Harry és Meghan a CBS televízió műsorában elmondott.

A hatalmas vihart kavart kétórás interjúban, amelyet Oprah Winfrey készített a házaspárral, Meghan hercegnő kijelentette: még várandós volt elsőszülött kisfiával, Archie-val, amikor Harrynek „valaki” a királyi családból felvetette, hogy a születendő gyermek bőrszíne „vajon mennyire lesz sötét”.

A Buckingham-palota a közleményben – amely az udvar első hivatalos megnyilvánulása az Amerikában vasárnap, Nagy-Britanniában hétfőn sugárzott interjú óta – úgy fogalmaz: bár egyes dolgokra nem feltétlenül emlékszik mindenki ugyanúgy, a felvetett problémákat az udvar nagyon komolyan veszi.

Meghan Markle

Meghan Markle öngyilkos akart lenni

Meghan Markle-nek a brit királyi család tagjaként érzett magány és intenzív ellenőrzés miatt öngyilkossági gondolatai voltak, miután összeházasodott Harry herceggel – erről maga a sussexi hercegnő számolt be az Oprah Winfreynek adott vasárnapi interjújában.

Bevezető

A brit királyi család aggasztónak tartja azokat a problémákat, különösen a rasszizmussal kapcsolatos felvetéseket, amelyekről a sussexi hercegi házaspár, Harry és Meghan beszélt a velük készített televíziós interjúban – áll a Buckingham-palota kedd este ismertetett rövid közleményében.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment