Search by category:
Egyéb kategória

Pellegrini azonnali lemondásra szólította fel Krajčít

Pellegrini azonnali lemondásra szólította fel Krajčít
Hegedűs Norbert
2021. 03. 09., k – 18:29

2021. március 9., kedd – 18:29
Peter Pellegrini

Friss ikon
Off

Törzs

Szerinte Krajčí ezzel megmutathatná, hogy az emberéletek fontosabbak számára a háttérben zajló politikai játszmáknál. 

„Ezzel az emberi gesztussal kormánybeli kollégái tudtára adhatná, hogy az áldozatokkal való együttérzés nem a gyengeség jele, ellenkezőleg, az erős jellem megnyilvánulása” – tette hozzá.

Pellegrini felsorolta az egészségügyi tárca által elkövetett hibákat, egyebek mellett azt, hogy az oltásra jelentkező nyugdíjasoknak szinte „vadászniuk kell az oltási időpontokra és végül csalódottan tudomásul venni, hogy egyáltalán nem tudnak bejelentkezni”.

Megismételte, hogy Krajčí után minél hamarabb le kell mondania az egész kormánynak és szakértői kormányt kell kinevezni.

 Krajčí nem készül lemondani, szerinte Igor Matovič (OĽANO) kormányfő dönthet a leváltásáról. Az egészségügyi miniszter erről a Markíza televízió Na telo plus című műsorában beszélt ma. Azt is hozzátette, Matovičnak maradnia kell a kormányfői székben, és egyéb személycserékre sincs szükség a kabinetben.

Bevezető

Peter Pellegrini volt kormányfő, a Hlas elnöke felszólította Marek Krajčí (OĽANO) egészségügyi minisztert, hogy még ma nyújtsa be a lemondását. „Miniszter úr, az áldozatok és a hozzátartozóik iránti tisztelet jeleként még ma nyújtsa be a lemondását” – közölte Pellegrini a közösségi hálón.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment