Search by category:
Egyéb kategória

Kinyitotta üzletét, egy másik meg a vendéglátóhelyét – a rendőrök elkapták őket

Kinyitotta üzletét, egy másik meg a vendéglátóhelyét – a rendőrök elkapták őket
Balázs Lilla
2021. 03. 11., cs – 11:56

2021. március 11., csütörtök – 12:32
rendőri ellenőrzés

Friss ikon
Off

Törzs

Kedden a tőketerebesi (Trebišov) járőrök egy üzletvezetőt kaptak el a járvánnyal kapcsolatos korlátozások megszegése közben. Helyszíni pénzbírságot kapott, ügyét a regionális egészségügyi hivatal intézi.

Az ellenőrzések főleg a sűrűn lakott városokban zajlanak: figyelik az üzleteket, az autóbusz- és vonatállomásokat, a járások közti mozgást, valamint a vendéglátóhelyeket. De rendőri kontroll alá esnek a kisebb települések is.

Az Aranyosmaróti (Zlaté Moravce) járásban egy kocsmát találtak nyitva, melynek teraszán négy helyi lakos szórakozott. Utóbbiak figyelmeztetést kaptak és kitiltották őket a kocsmából, a tulajdonos azonban rosszabbul járt. Őt a közegészség veszélyeztetésével vádolják.

Ahhoz, hogy az összes korlátozást betartsuk, sok szokásunkról, még akár a munkánkról is le kell mondanunk – közölte a rendőrség Facebook oldalán.

MAJITEĽ PREDAJNE PORUŠIL NARIADENÉ PANDEMICKÉ OPATRENIA

V utorok boli policajti OR PZ v Trebišove požiadaní o…Közzétette: Polícia SR – Košický kraj – 2021. március 11., csütörtök

OTVORENÉ POHOSTINSTVO. POLICAJTI TU NAŠLI ŠTYROCH ŠTAMGASTOV

Polícia neustále vykonáva kontroly na dodržiavanie…Közzétette: Polícia SR – Nitriansky kraj – 2021. március 11., csütörtök

Bevezető
Tőketerebes |

A rendőrség országszerte több esetben is találkozik szabályszegőkkel.

Település / hely
Tőketerebes

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment