Search by category:
Egyéb kategória

Pčolinský nem érzi bűnösnek magát

Pčolinský nem érzi bűnösnek magát
Hegedűs Norbert
2021. 03. 11., cs – 16:49

2021. március 11., csütörtök – 17:12
Vladimír Pčolinský

Friss ikon
Off

Törzs

Pčolinský őrizetben marad. „Nem mutatja az idegesség jeleit, mert úgy gondolja, hogy a bizonyítékok, melyeket a védőbeszéde keretében készül bemutatni, meg fogják győzni a bűnüldöző szerveket arról, hogy nem követte el azt, amivel gyanúsítják őt” – jegyezte meg az ügyvédje.

Mišíková hangsúlyozta: mivel meggyanúsították az ügyfelét, a nyomozó kötelessége megismételni a tanúk kihallgatását oly módon, hogy élhessenek a védelemhez való jogukkal.

Azzal kapcsolatban, vajon javasolni fogják-e az ügyfele előzetes letartóztatását, nem akart találgatásokba bocsátkozni.

A SIS igazgatóját csütörtök reggel vették őrizetbe a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) emberei korrupció gyanújával. A Speciális Ügyészi Hivatal egyelőre nem kommentálta az őrizetbe vételt. Pčolinský, aki 2020 áprilisától áll a SIS élén, a Sme rodina jelöltje.

Bevezető

Vladimír Pčolinský, a Szlovák Információs Szolgálat (SIS) igazgatója nem érzi magát bűnösnek, és ezt bizonyítékokkal is alá tudja támasztani. Ezt az ügyvédje, Eva Mišíková jelentette ki, miután csütörtökön kihallgatták az ügyfelét. Hozzátette: mivel Pčolinskýt még nem oldották fel a titoktartási kötelezettség alól, a vallomásában csak nem minősített információkat említhetett.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment