Search by category:
Egyéb kategória

Hétfőtől eltérő buszmenetrendek a Nyitra megyei járásokban

Hétfőtől eltérő buszmenetrendek a Nyitra megyei járásokban
Mészáros Richárd
2021. 03. 12., p – 13:55

2021. március 12., péntek – 14:00
Hétfőtől eltérő buszmenetrendek a Nyitra megyei járásokban

Friss ikon
Off

Törzs

Nyitra Megye Önkormányzata Hivatalának döntése értelmében március 15-től, azaz jövő hét hétfőtől az Érsekújvári járásban a tanítási napokon érvényes menetrend szerint közlekednek majd az autóbuszok. Viszont a Komáromi, Lévai és Vágsellyei járások területén továbbra is a nyári szünidőben érvényes menetrendek maradnak érvényben – értesült az Új Szó Csepregi Zoltántól, a megye közlekedési koordinátorától. A rendelet visszavonásig érvényes.

Kivétel a 402444-es számú Zselíz – Farnad – Oroszka vonal, melynek üzemeltetését a párkányi kirendeltség biztosítja a Lévai járásban is. Ezen a vonalon hétfőtől szintén a rendes, oktatási napok szerinti menetrend lép életbe. Ezen a vonalon tehát közlekedni fognak a 3, 5, 13, 15, 18 és 34-es számú járatok, nem fognak közlekedni a 7, 16, 31 –es számú járatok.

További információk az üzemeltető honlapján.

Bevezető

Az Érsekújvári járásban a tanítási napokon érvényes menetrend szerint közlekednek majd az autóbuszok. A Komáromi, Lévai és Vágsellyei járások területén továbbra is a nyári szünidőben érvényes menetrendek maradnak érvényben.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Buchlovics Péter

Read More

Post Comment