Search by category:
Egyéb kategória

Megnyerte a lottót, ezután otthagyta az élettársát, felmondott és elköltözött

Megnyerte a lottót, ezután otthagyta az élettársát, felmondott és elköltözött
Balaskó Réka
2021. 12. 18., szo – 16:55

2021. december 18., szombat – 19:52
Friss ikon
Off

Törzs

A kanadai Chathamben (Ontario állam) élő Denise Robertson évek óta minden héten lottózott, mert (korábbi) párjával, Maurice Thibeaulttal arról álmodoztak, hogy egy hatalmas házban fognak élni. És abban is egyébként megegyeztek, hogy ha valamelyikőjük nyer, akkor megosztják a pénzt. Csakhogy ez nem egészen így történt, mivel Thibeault valóban 3 millió dollárt nyert a lottón, de osztozkodás helyett elköltözött otthonról – írja a 24.hu

A barátnőjét először nem is értesítette a nyereményről, mikor az gyanakodni kezdett, azt hazudta, hogy nem az övék a nyertes szelvény. De másnap a nő már csak Maurice hűlt helyét találta. Később az is kiderült, hogy a férfi felmondott a munkahelyén „Denise és én már nem vagyunk együtt. Mióta hétfőn eljöttem tőle, egy újabb sorsfordító dolog történt. Sajnálom, hogy sms-ben közlöm veled, de nem fogok visszatérni a munkahelyemre” – írta főnökének, az üzenethez pedig csatolta a nyertes szelvény fotóját.

Mindez 2018-ban történt, de a pár azóta pereskedik, mivel hivatalosan élettársi kapcsolatban éltek, ezért Robertson próbál hozzájutni az őt illető részhez. A férfinak egyelőre a nyeremény felét fizették ki, a másik feléről a bíróság dönt.

(br, 24.hu)

Bevezető

A férfi sms-ben közölte főnökével, hogy felmond, ehhez pedig csatolta a nyertes szelvény fotóját. Az élettársát egy szó nélkül hagyta ott. 

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment