Search by category:
Egyéb kategória

Krajniak támogatja a határellenőrzések szigorítását

Krajniak támogatja a határellenőrzések szigorítását
Mészáros Richárd
2021. 03. 14., v – 13:02

2021. március 14., vasárnap – 13:18
Milan Krajniak

Friss ikon
Off

Törzs

Határzár esetén csak az ingázók, illetve a bizonyos kivételekkel rendelkezők juthatnának át az országhatáron. A másik lehetőség, hogy még szigorúbban ellenőrzik majd az átkelőket – mondta Krajniak.

Krajniak egyúttal bocsánatot kért a polgároktól, amiért a súlyos járványügyi helyzet mellett még a politikusok veszekedését is el kell viselniük. Emlékeztetett, pártja, a Sme rodina nem személycseréhez, hanem a lakosság megsegítésére irányuló feltételekhez kötötte a kormányban maradást.

Boris Kollár

Matovič és Krajčí leváltása helyett egészen más követelésekkel állt elő Kollár

Pozsony |

Boris Kollár a Sme rodina frakcióülése utáni sajtótájékoztatón elmondta, a céljuk, hogy a kormány a ciklus végéig hivatalban legyen és négypárti koalíció irányítsa az országot.

Mint mondta, a Sme rodina csak az SaS hétfői sajtótájékoztatóját követően közli álláspontját. Úgy véli, a koalíciós válságnak két megoldása lehet: az egyik, hogy Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő megállapodást köt Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszterrel, a másik pedig az előrehozott választások.

Ezzel szemben Viera Leščáková, a Za ľudí alelnöke úgy véli, Sulíknak és Matovičnak is le kellene mondania. „Ez a két vezető nem egészen érti az önreflexió fogalmát” – jelentette ki az RTVS vasárnapi műsorában. Hozzátette: a Za ľudí vezetősége ma este ismét asztalhoz ül, hogy a következő lépésekről tárgyaljanak.

Veronika Remišová

Remišová: A Matovič és Sulík között kialakult konfliktus nem ért véget

Pozsony |

Veronika Remišová miniszterelnök-helyettes, a Za ľudí elnöke szerint az Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő és Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter között kialakult konfliktus még nem ért a végéhez. Úgy véli, a koalíciós válság megoldására már csak két lehetőség maradt.

Leščáková szerint egyelőre nem tisztázott, hogy amennyiben nem teljesülnek a Za ľudí által meghatározott feltételek, több képviselőjük is kilép-e a pártból.

„Kérem a pártok vezetőit, hogy a koalíciós tárgyalásra több alázattal és kevesebb büszkeséggel érkezzenek” – üzente.

(mr, Denník N)

Bevezető
Pozsony |

Milan Krajniak (Sme rodina) munkaügyi miniszter szerint a következő kormányülésen eldőlhet, hogy lezárják-e a határokat.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment