Search by category:
Egyéb kategória

Kilencedik tesztelési forduló az érsekújvári térségben

Kilencedik tesztelési forduló az érsekújvári térségben
Hegedűs Norbert
2021. 03. 19., p – 14:29

2021. március 19., péntek – 14:29
tesztelés kamocsa

Friss ikon
Off

Törzs

Érsekújvárban szombaton hat tesztelőpontot nyit a város az alapiskolákban, ahová előzetes időpontot foglalhatnak a lakosok. Az érsekújváriak szükség esetén a városháza 0917/502 955-ös tájékoztató vonalán kérhetnek segítséget a regisztráláshoz. A hét folyamán öt tesztelőponton végeznek szűrővizsgálatot a járási székhelyen, közülük négy a hét minden napján nyitva tart. Szombaton a Folyópart utcai alapiskolában 14 és 19 óra között, a Vár utcai alapiskolában 9 és 19 óra között tesztelnek. A Czuczor Gergely Alapiskolában 13-tól 19 óráig várják az érdeklődőket. A Híd utcai alapiskolában 11.30 és 19 óra között végeznek szűrővizsgálatot. A Bethlen Gábor utcai iskolában 11.15 és 19 óra között tesztelnek, a Dévény utcai alapiskolában 13 és 19 óra között, valamennyi tesztelőpontra a bookio rendszerben kérhetnek időpontot a lakosok. Kamocsán a művelődési házban szombaton 8 és 12 óra között tesztelik a lakosokat, előzetes időpontot kérhetnek a községi hivatal 0908/052 198-as telefonszámán. Szímőn ugyancsak szombaton, 7-től 17 óráig végeznek szűrővizsgálatot a Jedlik-házban. Kürtön szombaton 8 és 17 óra között tesztelik a lakosokat. Tardoskeden a Juhász-kúriában szombaton 7 és 17 óra között az előzetesen regisztrált lakosokat tesztelik, majd 17 és 18 óra között a többi érkezőt. Pozbán szombaton 8 és 16 óra között végeznek szűrővizsgálatot a művelődési házban.

Nagykéren ezen a hétvégén nem tesztelik a lakosokat, ők a környékbeli tesztelőpontokon jelentkezhetnek szűrővizsgálatra.

Bevezető
Érsekújvár/Tardoskedd/Pozba/Kamocsa/Szímő/Kürt/Nagykér |

A piros zónás besorolást kapó Érsekújvári járásban a legtöbb helyen megtartják a hétvégi tesztelés kilencedik fordulóját. Néhány tesztelőpont azonban rövidebb ideig lesz nyitva, mint a korábbi hétvégéken.

Település / hely
Érsekújvár/Tardoskedd/Pozba/Kamocsa/Szímő/Kürt/Nagykér

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment