Search by category:
Egyéb kategória

Márciusban több izgalmas előadás lesz a kultúra városában

Márciusban több izgalmas előadás lesz a kultúra városában
Száz Ildikó
2021. 03. 22., h – 15:14

2021. március 22., hétfő – 19:36
Márciusban több izgalmas előadás lesz a kultúra városában

Friss ikon
Off

Törzs

Az előadásokat a Lég(Új)Vár közösségi oldalán kísérhetik figyelemmel. Élet hulladék nélkül címmel március 23-án 17 órától tart előadást Ivan Maleš a cirkuláris, azaz körforgásos gazdasági központból, a környezettudatos életmódról.

Pénteken az EDUCO Polgári Társulás virtuális élményműhelyt nyit a fiatalabb generáció számára. 9 órától a 12-18 éveseket várják a Nem kell, hogy bonyolultak legyenek a kapcsolatok előadásra, Patrik Szentiványi lektorral. Drog, alkohol és cigaretta – nem ez a járható út, Jarmila Šimončičová lektor 10 a kamaszoknak tart előadást. A 10.55 órakor kezdődő, Online vagyok című előadás után 11.55 órától a függőségről, a bűnözés megelőzéséről, a fiatalkorúak bírságolásáról lesz szó. Március 27-én 9 órától elsősorban a fiatal családokat várják virtuális foglalkozásokra, Az erős család program keretében. Szó lesz az alternatív és klasszikus oktatásról, az idegen nyelv képzéséről, valamint a dackorszakról, és fellépnek az érsekújvári óvodások. Március 30-án František Daniel, Berta András és Adrián Komanek tartanak előadást a Sokat próbált város történelméről, az Egykor Érsekújvárott ciklus keretében.

František Daniel helytörténész

 

Az előadók ötvenhárom történelmi nevezetességet mutatnak be, és várják a lakosok véleményét, hozzászólását azzal kapcsolatban, hogy mi legyen a sorsuk.

Bevezető
Érsekújvár |

Március végéig számos online-előadást tartanak a kultúra városában a Lég(Új)Vár programsorozat szervezői. A koronavírus-helyzet miatt nagy nyilvánosság előtt továbbra sem rendezhetnek műsorokat, ezért néhány érdekes előadásra esett a választásuk.

Címkék

Település / hely
Érsekújvár

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment