Search by category:
Egyéb kategória

Matovič már hármas koalícióról beszél

Matovič már hármas koalícióról beszél
Hegedűs Norbert
2021. 03. 27., szo – 16:39

2021. március 27., szombat – 16:39
Igor Matovič

Friss ikon
Off

Törzs

Matovič szerint erre azért van szükség, mert az SaS nem hajlandó teljesíteni a feltételeit. A tárgyalások Matovič szerint Sulík „gyerekes új hozzáadott feltétele“ miatt rekedtek meg, miszerint ha ő nem távozik a kormányból, akkor Sulík is maradni akar.

„Világos, hogy nehezebb lesz a parlamentben, de személyesen azt gondolom, hogy egy ilyen koalíció egy csomó jó munkát végezhet.“ – írta Matovič aki szerint továbbra is érvényes, hogy hajlandó távozni a kormányfői posztról, ha teljesülnek a feltételei.

A kormányfő tudatta, hogy szombat estére az OĽaNO ismét összehívta a négy koalíciós párt vezetőit. Megírta azt is, hogy Sulík már a pénteki találkozóra is csak Boris Kollár (Sme rodina) házelnök kérésére ment el, és néhány perc után távozott.

TROCHU PRAVDY DO CHAOSU

Ahojte, viete, že v posledné týždne minimálne komunikujem – s cieľom, čo najmenej si posielať…Közzétette: Igor Matovic – 2021. március 27., szombat

Bevezető

Az OĽaNO, a Sme rodina és a Za Ľudí előtt az a feladat áll, hogy megegyezzenek a hármas koalícióban – írta a közösségi hálón Igor Matovič miniszterelnök.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment