Search by category:
Egyéb kategória

Halálra gázolta kirablóit egy olasz autós

Halálra gázolta kirablóit egy olasz autós
Mészáros Richárd
2021. 03. 28., v – 10:27

2021. március 28., vasárnap – 11:10
Rolex

Friss ikon
Off

Törzs

A nyomozás eddigi eredményei szerint a 26 éves autós üldözőbe vette büntetett előéletű kirablóit, akiket utol is ért, és olyan erővel lökött meg az autójával, hogy mindketten lerepültek a motorról, és a helyszínen szörnyethaltak.

A halottakat – egy 30 és egy 40 éves férfit – jól ismerte a rendőrség hasonló rablások miatt, a rablás áldozata pedig egy ismert kábítószerkereskedő fia. A helyszínen megtalálták az arany karórát és egy lekapart szériaszámú pisztolyt, amelyet a rablók használhattak.

A péntek este történtek után az autós önként jelentkezett a rendőrségen, de tagadja, hogy elgázolta volna a rablókat. Szemtanúk vallomásai és térfigyelő kamerák felvételei alapján azonban a rendőrség szándékos emberöléssel vádolja az önbíráskodó férfit.

A kirabolt férfi autóját megtalálták a helyszín közelében egy falnak ütközve, mellette a halott banditák egyikének holttestével. A másik rabló húsz méterrel odébb, a rablásra használt motorkerékpár közelében hevert.

Bevezető

Halálra gázolt egy olasz autós Nápoly környékén két motoros rablót, akik fegyverrel fenyegetőzve elvették arany Rolex karóráját.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment