Search by category:
Egyéb kategória

Nyitra megye: jövő hét szerdától nyári szünidei buszmenetrend

Nyitra megye: jövő hét szerdától nyári szünidei buszmenetrend
Hegedűs Norbert
2021. 03. 29., h – 16:02

2021. március 29., hétfő – 16:16
busz párkány

Friss ikon
Off

Törzs

Nyitra megye hivatalának döntése értelmében jövő hét szerdától, azaz április hetedikétől az Érsekújvári, Komáromi, Lévai és Vágsellyei járásokban a helyközi autóbuszok a nyári szünidő szerint fognak közlekedni. A rendelet visszavonásig érvényes – értesült lapunk Csepregi Zoltántól, a megye közlekedési koordinátorától.

A húsvéti ünnepek idejére is változik a napi forgalmi rend.

Április elsején, csütörtökön a Lévai, Komáromi és Vágdellyei járásban a helyközi autóbuszok a nyári szünidei menetrend szerint közlekednek, az Érsekújvári járásban pedig az iskolaév közbeni szünidei menetrend szerint.

Nagypénteken, április másodikán a buszok mindenütt a vasárnapi menetrend alapján közlekednek (mint ünnepekkor ).

Szombaton, április harmadikán a szombati menetrend szerint járnak majd a buszok, húsvétvasárnap és húsvéthétfőn pedig a vasárnapi, (ünnepi) menetrend szerint.

Április hatodikán, jövő hét kedden a Lévai, Komáromi és Vágdellyei járásban a nyári szünidő szerint közlekednek majd a helyközi autóbuszok, az Érsekújvári járásban pedig az iskolaév alatti szünidei menetrend szerint.

Április hetedikén, szerdán pedig az összes említett járásban a nyári szünidő szerint indulnak a járatok.

Részletes információk a https://arriva.sk/nove-zamky/live/  és a https://arriva.sk/nove-zamky/rezim-primestskej-dopravy-pocas-velkonocnych-sviatkov/ internetes oldalakon.

Fontos változások Párkányban

A vasúti menetrend változása miatt Párkányban a helyi, 1-es számú, városi buszjárat március 30-tól az eddigi hajnali négy óra helyett most már 3 óra 35 perckor indul a vasútállomástól és 3 óra 55 percre érkezik vissza a vasútállomásra, azért, hogy elérje a 4 óra 5 perckor Érsekújvár és Pozsony felé induló személyvonatot.

Továbbá, a városi hivatal döntése értelmében a helyi autóbuszjáratok április másodika és ötödike közt nem közlekednek.

Bevezető
Párkány |

Április hetedikétől az Érsekújvári, Komáromi, Lévai és Vágsellyei járások területén a helyközi autóbuszok a nyári szünidei menetrend szerint közlekednek. Húsvétkor is változik a menetrend.

Település / hely
Párkány

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Buchlovics Péter

Read More

Post Comment