Search by category:
Egyéb kategória

Szlovákiában bujkálhat a 28 éves férfi, akit gyilkosság miatt köröznek Kanadában

Szlovákiában bujkálhat a 28 éves férfi, akit gyilkosság miatt köröznek Kanadában
Balázs Lilla
2021. 03. 30., k – 12:07

2021. március 30., kedd – 13:15
Oliver Karafa Szlovákiában bujkálhat – Kanadában gyilkosság miatt körözik

Friss ikon
Off

Törzs

A hamiltoni rendőröket február 28-án, nem sokkal 19.00 után a Stoney Creek ipari parkba riasztották lövöldözés miatt.

A helyszínre érve egy 26 éves nő testét találták meg, melyen több lövés volt látható. Az áldozatot azonnal kórházba szállították. A nyomok azonban a halott, 39 éves, Brit-kolumbiai Tyler Pratta testéhez is elvezették a rendőröket. 

A hatóságok szerint nem sokkal a gyilkosság után egy fehér SUV hagyta el a várost, melynek sofőre Oliver Karafa volt. Az autóban utazott a férfi barátnője is, a kínai Lucy Li.

A rendőrség gyilkosság és gyilkossági kísérlet gyanúja miatt körözi a két személyt.

„Meg vagyunk győződve, hogy Karafa és Li tudatosan bujkálnak a hatóságok elől” – mondta Jim Callender, hamiltoni rendőr.

Eddigi információk szerint, 24 órával a gyilkosság után, Oliver és Lucy Kelet-Európába repültek.

A tettesek nemzetközi útlevéllel és elegendő pénzzel rendelkeznek. Lucy egy kiemelkedően sikeres üzletasszonynak a lánya, aki eddig influencerként tevékenykedett egy közösségi oldalon.

Oliver gazdag szülei Szlovákiában élnek. A szülők már egyszer kihúzták fiukat a bajból: 2012-ben, az akkor még csak 19 éves Oliver, részegen vezetett Torontóban. Száguldása egy tragikus balesettel végződött, amelyben utastársa életét vesztette. Akkor 5 évre ítélték a milliomos-palántát.

„A nyomozást a kanadai kollégák végzik, de mi bármikor készen állunk az együttműködésre” – magyarázta Michal Slivka, a szlovákiai országos rendőrigazgatóság szóvivője.

A hamiltoni rendőrség szerint az áldozatok ismerték a gyanúsítottakat. A bűntett körülményei még vizsgálat tárgyát képezik.

(noviny.sk)

Bevezető

A 28 éves Oliver Karafát és barátnőjét, a kínai Lucy Li-t gyilkosság gyanúja miatt körözik. A gyanú szerint Szlovákiában rejtőztek el.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment