Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Matovič minden elkövetett hibájáért bocsánatot kért

VIDEÓ: Matovič minden elkövetett hibájáért bocsánatot kért
Mészáros Richárd
2021. 03. 30., k – 16:24

2021. március 30., kedd – 16:34
Igor Matovič

Friss ikon
Off

Törzs

„Bár csak egy évről van szó, úgy érzem, mintha tíz lett volna. Ez volt Szlovákia legnehezebb éve a második világháború óta” – nyilatkozta a leköszönő kormányfő. Hozzátette: végig egyetlen célt követett, az emberek életét és egészségét akarta védeni. Hangsúlyozta, hogy az emberek bízhatnak Hegerben.

Eduard Heger, akit kormányalakítással bízott meg Zuzana Čaputová államfő, köszönetet mondott Matovičnak a kormányfőként végzett munkájáért. A lemondását olyan gesztusként értékelte, amely békét és reményt ad Szlovákiának, és amelynek köszönhetően lecsillapodtak a kedélyek a koalíción belül is. „Igor, eddig is összetartottunk, bízom benne, hogy Szlovákia érdekében ilyen szellemben folytatjuk” – mondta az újonnan megbízott miniszterelnök.

Igor Matovič

GALÉRIA + VIDEÓ: Matovič lemondott, Heger átvette a kormányalakítási megbízást

Pozsony |

Zuzana Čaputová államfő elfogadta Igor Matovič (OĽaNO) miniszterelnök, ezzel együtt pedig az egész kabinet lemondását, és kormányalakítással bízta meg Eduard Hegert (OĽaNO).

Bevezető
Pozsony |

Igor Matovič (OĽaNO) megbocsátást kért az emberektől és közeli hozzátartozóitól az utóbbi egy évben elkövetett hibáiért. 

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment