Search by category:
Egyéb kategória

Visszavágna a DAC a rózsahegyieknek a tavalyi kupavereségért

Visszavágna a DAC a rózsahegyieknek a tavalyi kupavereségért
Lencsés Zoltán
2021. 04. 06., k – 18:05

2021. április 7., szerda – 15:30
dac

Friss ikon
Off

Törzs

A Slovnaft Cup nyolcaddöntőit a Szlovák Labdarúgó-szövetség döntése értelmében semleges helyszíneken (Zólyomban, Szencen vagy Nagytapolcsányban) rendezik. A szövetség a három várost az aktuális járványhelyzet és a Covid-térkép alapján választotta ki. 

A DAC mérkőzését Zólyomban rendezik, ahol hivatalosan a rózsahegyiek lesznek a pályaválasztók, a dunaszerdahelyiek szerepelnek vendégként. Érdekesség, hogy a két csapatot a kupa tavalyi kiírásában is összesorsolták, akkor az elődöntő első mérkőzésén 1:1-es döntetlen született a MOL Arénában, a rózsahegyi visszavágón viszont a DAC 3:0-ra kikapott, és így lemaradt a döntőről.

Bernd Storck vezetőedző többször hangsúlyozta az idei szezon során, hogy csapata számára rendkívül fontos a kupaszereplés, így bár várhatóan lesznek változások a kezdőcsapatban a vasárnapi, zsolnai mérkőzéshez képest, de teljesen tartalékos csapatra sem kell számítani. Ami biztos, hogy a mérkőzésről lemarad a sérült Schäfer András és Kalmár Zsolt.

„Bízom benne, hogy alaposan kipihenjük a vasárnapi meccset és jól felkészülünk az egykori klubom elleni összecsapásra, mert szeretnénk a lehető legmesszebb eljutni a kupában” – nyilatkozta a DAC rózsahegyi nevelésű védője, Dominik Kružliak a klub honlapjának.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén azonnal büntetők következnek. A mérkőzés 16.00-kor Marhefka játékvezető sípszavára kezdődik, és a DAC YouTube-csatornáján élőben lesz követhető.   

(lz, dac1904.sk)

Bevezető

A DAC ma 16 órakor a rózsahegyiek ellen lép pályára Zólyomban, a labdarúgó Slovnaft Cup nyolcaddöntőjében.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment