Search by category:
Egyéb kategória

Lengvarský a jövő héten hozhat döntést az orosz vakcináról

Lengvarský a jövő héten hozhat döntést az orosz vakcináról
Mészáros Richárd
2021. 04. 07., sze – 19:58

2021. április 7., szerda – 20:01
Vladimír Lengvarský

Friss ikon
Off

Törzs

„Ha kézhez kapom a ŠÚKL megfelelő állásfoglalását, meghozom a döntést” – ígérte. Hozzátette: az állásfoglalás, amit kapott, még nem teljes. Ezért egyeztetni akar Zuzana Baťovával, az ügynökség elnökével, valamint azokkal is, akik tesztelték a vakcinát.

A tárcavezető arról is beszélt, hogy a Covid-automata módosítása a szakmai konzílium javaslataitól függ. Ez utóbbi csütörtökön ül össze. Lengvarský megjegyezte, hogy miniszterként először találkozik a szóban forgó szakemberekkel.

Kilátásba helyezte, hogy a Johnson&Johnson „egyadagos” vakcinájával a speciális mobil csapatok tagjait fogják beoltani. Lengvarský foglalkozni akar az ún. hosszú távú Covid-betegségben szenvedő páciensek kezelésének kérdésével, valamint a kórházak adósságmentesítésével is.

Bevezető
Pozsony |

Vladimír Lengvarský (OĽaNO-jelölt) egészségügy-miniszter a szerdai kormányülés után utalt rá, hogy jövő hét elején hozhat döntést a Szputnyik V vakcinával való oltás ügyében. Azt mondta, meg akarja várni az Állami Gyógyszer-ellenőrzési Ügynökség (ŠÚKL) végső állásfoglalását.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment